To je to što me zanima!

Policija prijavila mladiće koji su napali ženu i slomili joj rebra

S.B. (70) napali su u četvrtak na parkiralištu ispred hotela Meteor. Slomljena su joj tri rebra i lopatica. Ženu su zbog ozljeda zadržali u splitskoj bolnici
Vidi originalni članak

A.S.(23) i P.B.(19) dobili su kaznene prijave za nanošenje teških tjelesnih ozljeda S.B.(70) u četvrtak u Makarskoj. Ženu su oko 15.30 sati na napali na parkiralištu ispred hotela Meteor. Slomljena su joj tri rebra i lopatica , te je zadržana na splitskoj Traumatologiji. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Radnik_1 23.07.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • diba_1 22.07.2012.

    sigurno su sinovi nekog poznatog guzonje, dok je samo slijedila prijava za ovakav napad.Opet kad promisliš kako Makarsko sudstvo za nesreću gdje su stradale dvije nevine curice nagradi počinioca školovanjem u inostranstvu, onda nas ne treba čuditi ovakv ishod u ovom slučaju.U Makarskoj dobro prolaze tatini sinovi., što god da urade.

  • vedii888 22.07.2012.

    Koji divljaci.To napraviti jednoj ženi .

Komentiraj...
Vidi sve komentare