To je to što me zanima!

Policija privela 26 maturanata, u Vinkovcima vinom napili psa

Ovogodišnja norijada završila je s ukupno 26 privođenja, šest intervencija Hitne pomoći i tri oštećena tramvaja. Vinkovački maturanti napili su mladu labradoricu
Vidi originalni članak

Tijekom ovogodišnje norijade policija je privela 26 maturanata, a šest ih je završilo u Hitnoj pomoći zbog alkohola ili lakših ozljeda. Policija je nakon prekršajne prijave pustila njih 14 ljudi, a  je 12 zadržala. Oštećena su tri tramvaja. U zagrebačkoj policiji dodaju kako djevojku (18) nije ozlijedio mladić nožem, kao što se mislilo, već je ona zadobila ogrebotine u naguravanju. Mladić (20) nasrnuo je na djevojku, a u sukob se umiješao i 19-godišnjak. Policija je privela mladiće,  a kod jednog su pronašli nož. 

Vinkovački maturanti su vinom napili 6-mjesečnu labradoricu. Jedan od maturanata s psom je pričekao volontere Udruge psa dok životinju nisu smjestili u veterinarsku ambulantu.

Mlaić (20) uhićen je u utorak u Zagrebu. nakon svađe s 19-godišnjakom, posvađao se i s djevojkom (18) te ju nožem porezao po nozi.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • ZMIN 21.05.2011.

    TRAMVJI u Vinkovcima to cujem prvi put..hAHA TRAMVAJI:::::HAHA

  • rockelstad 18.05.2011.

    Nije mi jasno zasto osudjujete sve maturante,vecina njih je popila i zabavila se,to im je vjerovatno,ne vjerovatno,nego sigurno jedan od najboljih dana u zivotu,neka su se zabavili.A ovi pojedinci,njih osoudjujte,njih 100-injak koji su pravili nerede.

  • rooker 18.05.2011.

    Pas maturirao!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare