Obavijesti

News

Komentari 223

Svađao se sa curom pa je na kraju porezao nožem po nozi

Svađao se sa curom pa je na kraju porezao nožem po nozi
59

Zagreb: Anel S. (20) izvadio je džepni nožić i porezao djevojku Kristinu B. (18) po nozi. Anel se navodno prije toga posvađao s Davidom P. (19) koji joj se 'upucavao'

VIDEO

Anel S. (20) u utorak se u 13.15 sati na zagrebačkom Bundeku prvo posvađao, a onda i fizički napao djevojku Kristinu B. (18). Izvadio je džepni nožić i porezao je njime po nozi. Iz Ureda gradonačelnika su priopćili kako djevojka ima lakšu ozljedu potkoljenice te kako joj je Hitna na mjestu sanirala ranu pa nije bilo potrebe za daljnim intervencijama.

Policija još ne zna točan uzrok svađe. Njihovoj svađi prethodila je svađa Anela s Davidom P. (19), ali ne zna se zbog čega. Neslužbeno doznajemo kako se David 'upucavao' Kristini. Policija je navela i kako je 19-godišnjak napao 20-godišnjaka i lakše ga ozlijedio. Priveli su obojicu. Djevojka je, kako navode prijatelji, iz Veterinarske škole. 

Zagrebačka policija je izvijestila kako je do 21 sat u policijske prostorije dovedeno 22 maturanata. Neki od njih će dobiti prijave za remećenje javnog reda i mira dok su druge doveli samo na obavijesne razgovore. Policija je zabilježila i kako su maturanti oštetili jedan tramvaj. 

Bandić predvodio maturante do Bundeka

Nekoliko tisuća zagrebačkih maturanata okupilo se prije podne na Trgu bana Jelačića. U šetnji do Trga koji su pretvorili u igralište zaustavljali su tramvajski promet, a Trgom je letjelo brašno, perje. Brojni maturanti okupali su se u Manduševcu. Velik broj maturanata dao je potpis i na peticiju za potporu generalima.

Oko podne povorka je krenula prema Bundeku. Prošli su Praškom preko Trga Nikole Šubića Zrinskog i Strossmayerova trga te Miramarskom pa preko Vukovarske i Ulice Hrvatske bratske zajednice. Do Bundeka su ih pratili glazba, policija i liječnici. Proslava na Bundeku trebala bi trajati do 22 sata uz glazbu. Iako se najavljivalo da neće biti alkohola, na Bundeku su postavljeni štandovi na kojima se može kupiti pivo.

- Nije mi problem voditi kolonu. Ja sam svoje već jutros otrčao - rekao je gradonačelnik Bandić, koji se nada da će građani maturantima oprostiti manje vandalizme te da će sve biti u redu. O alkoholu je kratko rekao da će učenici piti što budu ponijeli sa sobom.

Povorka prošla centrom Bjelovara

Kolona maturanata iz četiri srednje škole pod pratnjom policije je oko 10 sati mirno krenula prema središtu Bjelovara, gdje se susrela s kolegama iz drugih škola koje su locirane u središtu grada. Nakon defilea gradskim Korzom, oko 800 maturanata iz sedam srednjih škola je uz uobičajeni folklor otišlo do starog rukometnog igrališta, kraj Sokolane. Tamo je za njih grad Bjelovar organizirao zajedničko druženje, a slavlje je počelo u 11 sati uz nastupe DJ-a. Početak slavlja prošao je bez izgreda. Kasnije se pak pijani mladić (19) iz Bjelovara popeo na pozornicu i razbio instrument. Budući da se mladić opirao uhićenju, policajci su ga vezali. Prvo su ga odveli na psihijatriju na pregled, a nakon toga u policijsku postaju na triježnjenje. U srijedu ujutro će ga odvesti na Prekršajni sud. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 223
VIDEO

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret
NOVA VLADA NA POMOLU

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret

Neslužbeno doznajemo da Domovinski pokret nije dobio Ministarstvo kulture, a da su resori podijeljeni sukladno dosadašnjim najavama.

Uvjet Domovinskog pokreta je i dizanje plaća ministrima. Radić: Strijeljajte me, ali to ću provesti
EKSKLUZIVNO DOZNAJEMO

Uvjet Domovinskog pokreta je i dizanje plaća ministrima. Radić: Strijeljajte me, ali to ću provesti

Čelnik Domovinskog pokreta nam je potvrdio i da je spreman ući u Vladu i raditi bez plaće jer mu novac ne treba, ali svima ostalima bi plaće znatno porasle: Ne možemo dobiti kvalitetne ljude u vladu s ovakvim plaćama...
Milorad Pupovac: I Pavelić je imao svoje Srbe. Od Pavelićevih Srba Srbima nije bilo bolje...
'PLENKOVIĆ NIJE IMAO IZBORA'

Milorad Pupovac: I Pavelić je imao svoje Srbe. Od Pavelićevih Srba Srbima nije bilo bolje...

Naveo je da je DP je dobio glasove na antisrpskoj kampanji, a oformio se antićiriličnoj kampanji. Ipak, navodi da nisu oni spriječili da SDSS bude dio vladajuće većine...