To je to što me zanima!

Policija pronašla 700.000 kuna u BMW-u na granici

Policija je zaustavila Ivana Gavrana u BMW-u. U autu su pronašlui 700.000 kuna u gotovini. Gavran je od prije poznat policiji...
Vidi originalni članak

Ivana Gavrana (33) zaustavili su u utorak navečer u BMW-u na graničnom prijelazu Vinjani Gornji. Pretragom njegova automobila policija je pronašla oko 700.000 kuna. Novac se nalazio u plastičnoj vrećici na zadnjem sjedištu automobila. Novac su mu oduzeli, a osim novca policiji je bilo sumnjiv i BMW. Kazao je kako ga je posudio od poznanika iz Kiseljaka, a da je novac zaradio prodajući kavu. Njima je mislio kupiti stan u Zagrebu. Protiv Gavrana podnijeli su prekršajnu prijavu te kaznene prijave zbog izbjegavanja carinskog nadzora i Zakona o deviznom poslovanju. Gavran je inače poznat otprije policiji. On je prošle godine zamijećen za volanom 300.000 eura vrijednog Bentley Cabrija registriranog u Monacu. Na autoputu iz smjera Zagreba prema Splitu primijetio ga je policijski tim u presretaču. Tamo je ulijevao gorivo, a zaustavljen je tek na odmorištu Kozjak. Poslije je utvrđeno da je Bentley bio u vlasništvu Belgijca, kojemu je naposljetku, zahvaljujući Interpolovoj akciji o traganju za ukradenim skupocjenim vozilom, automobil vraćen.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • sinke 30.05.2008.

    Nevjerojatno, sav nepošten svijet je iz Bosne, žalosno ali istinito.

  • diki 30.05.2008.

    poznata osoba, lopov, švercer i tko zna što još? Ukrao skupocjeni auto i još je na slobodi, a zašto ? Zato što ima novaca pa je platioooo!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare