To je to što me zanima!

Policija pronašla odbjeglu tinejdžerku (15) u Osijeku!

Samanta Čuljak (15) nestala je u petak kad je od bake krenula u školu. Ponijela je odjeću te se pretpostavljalo da je otišla s nepoznatim osobama
Vidi originalni članak

Osječka policija izvjestila je da su u Osijeku pronašli djevojku Samantu Čuljak (15) iz Višnjevca i da je neozlijeđena.
Navodno je u subotu bila na nekom rođendanu u Osijeku, kaže Zvjezdana Čuljak, majka nestale Samante. Djevojka je nestala u petak. Rekla je da ide u školu, no od tada joj se gubi svaki trag. Njena majka od prijateljica je saznala kako je moguće da je otišla s nepoznatim osobama s kojima je dogovarala odlazak u Zagreb, pa i preko granice. Njena majka Zvjezdana bila je šokirana kćerkinim odlaskom i sumnjala je da ju je netko nagovorio na to no, sada u prvi plan dolaze neriješeni obiteljski odnosi kao razlog djevojčina odlaska. Naime, Samanta je posljednjih deset dana živjela kod bake jer se posvađala sa majkom. Otac i majka su razvedeni i nisu u dobrim odnosima. Po kazivanju majke, djevojka je bila loša učenica srednje trgovačke škole i prilično buntovna. Posljednja tri dana navodno se skrivala kod prijatelja (19).

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Nina20 21.10.2008.

    jučer sam čula od jedne njezine prijateljice da se i drogira,a ima 15godina..a i ta mama njena kako nevidi po njoj,šta je tim roditeljima,dal nežele vidit il šta?

  • bigmama 21.10.2008.

    Ma kakav crni odgoj...šta če ona jadna s njom u životu kad je s jedne strane pumpa stari a s druge baba..pa ova se samo može pokopat...krivo je društvo i cijela ta ekipa jer da je sama razmišljala nikad joj nebi palo na pamet otići od kuće a kamoli u inozemstvo...ali dajte molim vas vrijeđat tu ženu ovdje da traži dečke itd..ma dajte..neznam dali je treba istuči i kazniti zbog ovoga kada će za 5 dana napraviti istu stvar.

  • mmirka 21.10.2008.

    odgoj je kriv,naravno ima izuzetaka,ali u ovom slučaju samo odgoj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare