To je to što me zanima!

Policija pronašla ženu koja je autom udarila dijete i pobjegla

Na dijete je naletila oko 8 sati na obilježenom pješačkom prijelazu u Bolničkoj cesti kod kućnog broja 92 ispred Osnovne škole Stenjevec i pobjegla
Vidi originalni članak

Policija je uhitila ženu koja je jutros na zebri naletjela na dijete u Zagrebu i pobjegla. Doveli su je u službene prostorije policijske prostorije na kriminalističko istraživanje.

Na dijete je naletila oko 8 sati na obilježenom pješačkom prijelazu u Bolničkoj cesti kod kućnog broja 92 ispred Osnovne škole Stenjevec. Dijete je prevezeno u Kliniku za dječje bolesti Zagreb, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđeno. 

Vozačica osobnog automobila se udaljila s mjesta događaja prometne nesreće bez da je pružila pomoć i o nesreći obavijestila policiju i hitne službe.

Policija je ženu uspjela uhvatiti nakon što su građani, na njihov apel, dojavili korisne podatke o vozilu kojim je vozačica udarila dijete. Policajci su potom uspjeli doći do identitetu vozačice koja je izazvala nesreću. 

Idi na 24sata

Komentari 84

  • ARES.13 07.02.2019.

    Da li je uopće potrebno trošiti riječi na takvo stvorenje?

  • 07.02.2019.

    Novinari su kao i obično neinformirani pa pišu vijest dana i to laž...žena je stala i izašla iz auta van razgovarala sa curicom dijete joj je reklo da je dobro i otišlo u školi. ..a to što se kasnije dogodilo pretpostavljamo da su roditelji shvatili da bi mogli izvuči odštetu i odvukli dijete u bolinicu a to kako se osiječa žena nitko ne pita i razapinje ju se na temelju novinarskih laži kao i obično ..

  • 07.02.2019.

    da bi se moglo za takve stvari smrtna kazna!

Komentiraj...
Vidi sve komentare