To je to što me zanima!

Nađena tijela posade aviona koji je nestao kod Prijedora

Pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske pronašli su na Кozari ostatke sportskog aviona, javili su iz policije. Poginuli su i pilotkinja i operater
Vidi originalni članak

Olupina zrakoplova koji se u četvrtak srušio kod Omarske pronađena je u petak na području sela Subotići, javljaju Nezavisne novine.

PILOTKINJA IMA DVOJE DJECE Nestao zrakoplov kod Prijedora: U njemu je bilo dvoje ljudi...

- Pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske pronašli su na Кozari ostatke sportskog aviona čiji je nestanak prijavljen jučer u 14,10 sati Policijskoj postaji Gradiška - priopćeno je iz MUP-a RS.

Pronađena su tijela posade: pilotkinje iz Rumunjske i operatera iz Srbije. 

Zrakoplov se raspao nakon udara od stijenu, rekao je mještanin sela Subotići na čijem području je pronađena letjelica. On kaže da upravo se vratio sa mjesta nesreće, gdje je veći broj policije i drugih službi koje su sudjelovali u potrazi.

-To je izrazito nepristupačan teren, s mnogo kamenitih stijena. To mjesto je ovdje poznato kako Kik i Crna lokva. Do mjesta nesreće je vrlo teško doći, čak i terenskim vozilom – rekao je.

Još nije poznato zašto se letjelica srušila , a lokalni mediji javljaju da je zrakoplov je angažiran kako bi po šumskim predjelima bacao tablete s oralnim cjepivom protiv bjesnoće.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • keser 12.12.2020.

    Ko ce znati zašto su pali ...

  • Mille_1 11.12.2020.

    Mogli su navesti puno ime dijela BIH gdje srušio avion. Riječ je o genocidnoj tvorevini republika srpska. Puno ime je uz puno truda zasluženo i ne treba ga izbjegavati.

  • japanokinezjapano 11.12.2020.

    Baš svakome pada na pamet da se vine u nebesa. Može biti to oralno da je i prouzročilo udarac u stijenu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare