To je to što me zanima!

Policija pucala u zrak, bjegunci nisu posustali: 'Stani, policija!'

Bijeg je započeo u Osječkoj ulici, a tu je naposljetku i završio. Vozač Golfa i suputnik istrčali su iz auta i pobjegli u žbunje. Policajci su krenuli za njima i zapucali u zrak te im naposljetku stali na kraj
Vidi originalni članak

Najmanje tri metka ispalili su zagrebački policajci u četvrtak oko 22 sata u potjeri za nepoznatim muškarcima. Kako su nam rekli iz PU zagrebačke, pucali su kako bi obavijestili kolege gdje se nalaze kako bi pokušali presjeći put bjeguncima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Policajci su prvo oko 22 sata naišli na to vozilo u Osječkoj ulici. Golf na prednjoj strani nije imao registarske oznake te su policajci posumnjali da putnici automobila nešto kriju te su se polukružno okrenuli i krenuli pratiti ga, javlja Jutarnji. Provjerom registarskih oznaka na stražnjem dijelu automobila otkrili su kako pred sobom imaju ukradeno vozilo.

VIDEO: LOVILI CRNOG GOLFA Ponoćna jurnjava u Dubravi: 'Policija je vikala da svi uđemo u kuće, jako sam se uplašila'

Stigli su do križanja s Branimirovom te su vozaču dali signal da se zaustavi, a on je pritisnuo gas i ubrzao. Policija je potom pozvala pojačanje iz dvaju policijskih postaja, spremila se i interventna, a jurnjava se nastavila do križanja Fočanske ulice i Kanalskog puta gdje su se bjegunci sudarili s Mercedesom koji je dolazio iz suprotnog smjera.

VIDEO: DRAMA U ZAGREBU Policajci jurili za crnim Golfom u Dubravi, pucali su u zrak!

Ipak, ni to nije zaustavilo vozača u Golfu koji je nastavio bježati sve do ulice u kojoj je potjera i krenula, a dolaskom do sredine Osječke, vozač Golfa i suputnik istrčali su iz auta i pobjegli u žbunje. Policajci su krenuli za njima i zapucali u zrak. 

Čitatelji su imali samo riječi hvale za policajce:

- Bili su u izuzetnoj fizičkoj spremi, a nakon što je sve završilo smirivali su susjede i govorili im da je sve u redu te da nema straha.

POGLEDAJTE VIDEO: Filmska potjera u Dubravi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tko su bjegunci i što je sve otkriveno još nije poznato, a jedan policijski službenik lakše je ozlijeđen u cijeloj potjeri, javlja Jutarnji

 

Idi na 24sata

Komentari 86

  • 06.09.2020.

    to su hvatali djecu neku hrabri polijajci iz dubrave. a hrabri su ko moj pas straško

  • kaskas 06.09.2020.

    Pa njima nije pobjego samo onaj koji nije bjezo

  • TNT2 06.09.2020.

    jesu to netko od "naši" baljulji iz Konjščinske ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare