To je to što me zanima!

Policija traži dvojac? Preko balkona provalili u stan u kojem su našli mrtve sestre u Mostaru

Tijekom dana obavit će se očevid u Mostaru kako bi se vidjelo jesu li što lopovi sinoć ukrali. Nakon što su pronađena tijela mrtvih sestara, policija je u stanu našla veću količinu nakita i novca
Vidi originalni članak

Nepoznati počinitelji sinoć su provalili u stan u Mostaru u kojem su prije tjedan dana pronašli dvije mrtve sestre.

Iz policije su za Bljesak.info rekli kako je susjed oko 20.15 sati rekao da je dvoje ljudi provalilo u stan preko balkona. Ispremetali su stvari u stanu i još je utvđuje jesu li što ukrali.

Očevid će se obaviti tijekom dana. 

STANARI ZVALI POLICIJU Užas u Mostaru: Dvije sestre pronašli su mrtve u stanu

Vijest o pronalasku mrtvih tijela šokirala je stanovnike Mostara. Sestre, stare 61 i 63 godine, živjele su same i nije bilo znakova nasilne smrti. Tijela su bila u poodmakloj fazi raspada.

Policajci su tada u stanu pronašli značajnu sumu novca i zlatni nakit pa je lako moguće da je to bio plijen po koji su sada došli provalnici.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Rik 08.12.2020.

    Ovaj oslobodio Bosnu

  • prigorka 08.12.2020.

    od straha ostavili i pobjegli

  • Aufsteiger 08.12.2020.

    ne kužim zašto nas opterećuju s glupostima iz druge države i to bez naznake BIH, kao što je vijest koje nema ovdje ,a bila bi npr iz Austrije , Eisenstadt (Austijra) ili Monfalcone (Italia) ili Valjevo (Srbija) ili Debrecen (Mađarska) ili Šentjernej (Slovenija)? Dajte maknite BIH iz Hrvatske više,.

Komentiraj...
Vidi sve komentare