To je to što me zanima!

Policija traži pomoć: Neka se jave očevici stravične nesreće

Vozač I.L. (25) je zbog brze vožnje izgubio kontrolu nad autom i sletio na pješačku stazu na kojoj je ubio dvoje pješaka, oca (36) i njegovog osmogodišnjeg sina
Vidi originalni članak

Policija moli da im se s korisnim saznanjima jave svjedoci prometne nesreće na Sveticama u kojoj su u ponedjeljak poginuli otac (36) i sin (8).

Podsjetimo, u stravičnoj nesreći vozač I.L. (25) je Toyotom Celicom ubio dvoje pješaka. Prema izjavama svjedoka, vozio je brzo i pretjecao druge automobile, a u jednom trenutku izgubio je kontrolu nad autom i sletio na pješačku stazu gdje je, prije nego je naletio na oca i sina, pokupio stupiće uz cestu. Navodno je vozio sto kilometara na sat. 

Idi na 24sata

Komentari 192

  • jopi1902 07.12.2012.

    Ali mi samo objasnite da ako je on vozio 60km/h kako je mogao tako razbit auto? Molim objašnjenje,molim vas?????????:-)

  • pernica 06.12.2012.

    a šta će vam svjedoci? gospodo policajci ????, ali nije jasno kao dan- vozio je prebrzo! ponavljam PREBRZO!!!!! nije kočio, UBIO je dvoje ljudi, ALOOOOO dvoje ljudi!!!!! to je dovoljno za zatvor od 40 godina- kad nema duže kod nas....! nebitno je da mu je izletio kombi, kamion, to je sad NEBITNO, da je poštivao pravila vožnje i imao manju brzinu, zakočio bi lagano i stao u mjestu...sad traže svjedoke da bi krivicu prebacili na drugoga i smanjili mu ionako bezobrazno malu kaznu- šta će je dobiti- SRAMOTA!!!!! a mene ste gospodo policajci neki dan zaustavili jer sam vozila 73km/h, oduzeli mi 10%- znači vozila 63km/h -13 km više od dozvoljenog i kazna 500 kn!!!!!! stavili su znak 50 ograničenje na otvorenoj cesti prema Splitu- GDJE NITKO NE VOZI 50 KM NA SAT!!!! NITKO....stavili su taj znak samo da bi mogli naplaćivati kazne- IDIOTI!!!! a ovaj monstrum vozio preko 100 na sat i sad traže svjedoke_ LUDE LI DRŽAVE MAJKO MILA!!!!!!

  • Gemmini 06.12.2012.

    Ja ipak vjerujem , da će mu sudija dati vrijemena kao i novu formulu za izraćunavanje normalnih brzina na otvorenim cestama !

Komentiraj...
Vidi sve komentare