To je to što me zanima!

Policija traži ubojicu starca (82) iz zagrebačkog Stupnika

Prema prvim policijskim službenim podacima nepoznati je ubojica starca usmrtio od 13. do 14. travnja između 11 i 16 sati u njegovoj kući u Hrvatskoselskoj ulici
Vidi originalni članak

Smrt 82-godišnjeg starca čije je tijelo u četvrtak navečer pronađeno u kući u zagrebačkom naselju Lučko policija je okarakterizirala kao ubojstvo pa tragaju za nepoznatim počiniteljem.

Prema prvim policijskim službenim podacima nepoznati je ubojica starca usmrtio od 13. do 14. travnja između 11 i 16 sati u njegovoj kući u Hrvatskoselskoj ulici.

POGLEDAJTE VIDEO: Policijski očevid u kući u kojoj je pronađen starac

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve okolnosti ovog događaja se utvrđuju, a očevid je obavila zamjenica Županijskog državnog odvjetnika u Velikoj Gorici, izvijestila je policija.

Prema pisanju medija koji se pozivaju na neslužbene informacije, ulazna vrata kuće u kojoj je pronađeno tijelo bila su širom otvorena pa je vrlo vjerojatno da su potencijalni ubojica ili više njih pobjegli u žurbi.

Policija se, prema pisanju Večernjeg lista, kod susjeda raspitivala dolaze li u njihovu ulicu često prodavači ili slični nepoznati ljudi, na što su im stanari kazali da su se prije nekoliko dana dvojica sumnjivih muškaraca predstavljala kao djelatnici HEP-a koji očitavaju brojila.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • martina4 15.04.2016.

    Jel Lučko ili Stupnik??? e, moj novinaru, pitaj Google ako ne znaš....Hrvatskoselska ulica je u Lučkom, a ne u Stupniku

  • Lee Christmas 15.04.2016.

    Ako ga misle pronaći tako kao što je prikazano na slici da njih šestorica hodaju jedan iza drugoga kao mravi oko jednog drveta, sumnjam da će ga pronaći.

  • StipoMatic 15.04.2016.

    k

Komentiraj...
Vidi sve komentare