To je to što me zanima!

Policija traži vozača koji je pobjegao s mjesta nesreće

Policija navodi da se radi o osobnom automobilu nepoznate marke koji je vozio nesavjesni vozač i nije se kretao obilježenom prometnom trakom koja se proteže uz desni rub kolnika
Vidi originalni članak

Međimurska policija moli građane koji imaju kakvih saznanja o prometnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak oko 18 sati u Kuršancu, na kolniku Glavne ulice, da im se jave, jer je vozač koji je izazvao prometnu nesreću pobjegao. Policija navodi da se radi o osobnom automobilu nepoznate marke koji je vozio nesavjesni vozač i nije se kretao obilježenom prometnom trakom koja se proteže uz desni rub kolnika. Uslijed čega je izlaskom iz desnog i ulaskom u lijevi zavoj, vozilom djelomično prešao na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera, i lijevim bočnim stranom udario u teretni automobila zagrebačkih registarskih oznaka, kojem je bila pridodana poluprikolica, koji je dolazio iz suprotnog smjera.

Nakon što je prouzročio prometnu nesreću nepoznati vozač se sa nepoznatim vozilom udaljio sa mjesta događaja te se za istim traga.

Policija moli građane koji raspolažu sa saznanjima vezanim uz nesreću, da  se jave na broj telefona 192 ili putem elektroničke pošte medjimurska@policija.hr , putem besplatne mobilne aplikacije policije ili u najbližu policijsku postaju.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 04.07.2018.

    pa nadite si ga sami

  • domoljub029 03.07.2018.

    Poštovani gospodine vozaću koji si pobjegao - javi se u Policiju jer te traže !

  • najiram 10 03.07.2018.

    pa valjda on ima veču štetu nego kamion i odlućio sam snositi troškove popravka...a usput to gledamo stalno u filmovima i niko rdi toga ne staje i ne goni ga policija...pa valjda je vozač dobro filmski potkovan...a kamionu će štetu nadoknaditi njegovo osiguranje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare