To je to što me zanima!

Policija tvrdi: I trostruki je prijelom nosa lakša ozljeda

Policija je tek nakon pet dana ispitala trojicu napadača na Antonija Erzića u osječkom parku. Slomili su mu nos, rasjekli jezik i tukli ga po glavi
Vidi originalni članak

Policija je tek nakon pet dana ispitala trojicu napadača na Antonija Erzića u osječkom parku. Slomili su mu nos, rasjekli jezik i tukli ga po glavi, a policija je ozljede okarakterizirala kao lakše. Napadače će kazneno prijaviti za pokušaj nanošenja teških ozljeda.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Ant0ni0 13.12.2009.

    ovo je jako strasno sta ova drzava radi ma to je sve korumpirana mafia njima je trostruki prjelom nosa i zašiveni jezik laka tjelesna ozljeda a da se njihovoj djeci to dogodilo bilo bi najteza ... nemam rijeci ANTONIO ERŽIĆ

  • samadra 12.12.2009.

    bože dragi jel to moguće?To je primjer valjda te naše policije i podstrek da pojedinci mogu raditi što žele! Jadni dečko! Valjda te grubijane neodgojene štiti policija! NIJE NIKAKO U REDU I SRAMITE SE U REDOVIMA POLICIJE KOJA BI SVE NAS MORALA ŠTITITI JEDNAKO! TO JE DEFINITIVNO TEŠKA TJELESNA OZLJEDA!!!

  • plavuša13 12.12.2009.

    Etrange i bina su u pravu-policija nema s tim ništa nego liječnik,to je njegov posao,policija dobije napismeno od liječnika,ko je pregledan,kad,zašto i kakve su ozljede.

Komentiraj...
Vidi sve komentare