To je to što me zanima!

Policija u Belgiji uhitila 11 osumnjičenih za terorizam

Jedanaest osoba uhićeno je u noći na srijedu u Bruxellesu i u regiji u sklopu istrage o terorizmu, koja nije povezana s atentatima 13. studenoga u Parizu i 22. ožujka u Bruxellesu
Vidi originalni članak

Jedanaest osoba uhićeno je u Bruxellesu i u regiji u sklopu istrage o terorizmu, objavilo je belgijsko savezno tužiteljstvo.

"Vodi se istraga o borcima koji su se mogli vratiti iz Sirije", precizira se u priopćenju.

U srijedu će biti odlučeno trebaju li uhićeni ostati u pritvoru. U devet pretresa koje je tražio istražni sudac specijaliziran za borbu protiv terorizma u općinama Molenbeek, Koekelberg, Laeken, Jette, Bruxelles, Liedekerke i Schaerbeek nije pronađen ni jedan komad oružje niti streljiva.

To je potpuno odvojeni predmet od predmeta o atentatima u Parizu 13. studenoga 2015. kada je ubijeno 130 osoba i atentata u Bruxellesu/Zaventemu 22. ožujka 2016. kada su ubijene 32 osobe, naglašava tužiteljstvo.

U odnosu na broj stanovnika, iz Belgije u Irak i Siriju otišlo je najviše džihadista, njih 465. Od atentata u Parizu i Bruxellesu, Belgija je pojačala sigurnosne mjere.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ravno1 09.02.2017.

    Najenergičnije protestiram, dapače čak, s gnušanjem odbacujem ovakve insinuacije. Sigurno nije istina da u Belgiji ima osumnjičenih za terorizam. Ovakvim novinarima, koji izmišljaju, odmah, za kaznu, uručito "Opomenu pred isključenje".

  • vivaldi_1 08.02.2017.

    ...samo?

  • barcelona12345678 08.02.2017.

    Ma to su gluposti da je uhitila..teroristi su ljudi s odijelima ovo je samo prodavanje mrtve magle medija zaglupljenom narodu

Komentiraj...
Vidi sve komentare