To je to što me zanima!

Policija u Matuljima otkrila laboratorij za uzgoj marihuane

Pronađena su dva šatora za uzgoj u kojima je bilo 17 vaza s po jednom stabljikom indijske konoplje visine od 64 do 110 cm, više paketa sjemenki indijske konoplje...
Vidi originalni članak

Opatijska policija provodi kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjim hrvatskim državljaninom za kojeg se sumnja da je počinio više kaznenih djela iz domene zlouporabe droga. Temeljem naloga Županijskog suda u Rijeci na širem matuljskom području obavljena je pretraga doma i drugih prostorija kojima se koristi spomenuti 34-godišnjak. 

Pretragom su pronađena dva šatora za uzgoj biljaka u kojima je bilo 17 vaza s po jednom stabljikom indijske konoplje visine  od 64 do 110 cm, više paketa sjemenki indijske konoplje te oko 600 grama suhog lišća indijske konoplje. Također, pronađena je digitalna vaga, lampe, ventilatori, filteri, uređaji za ovlaživanje zraka i novac

Svi pronađeni predmeti su oduzeti. Po završetku kriminalističkog istraživanja 34-godišnjak će biti kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu - izvijestila je PU primorsko-goranska.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Sheeena 13.06.2015.

    Laboratorij ili šator?

  • Mullo De 13.06.2015.

    Pošaljite te supermurjake u Split da njuškaju za autorima svastike, jer oni su mnogo opasniji od brižnog uzgajivača trave!

  • Dracubecca 13.06.2015.

    laboratorij????

Komentiraj...
Vidi sve komentare