To je to što me zanima!

Peruanska policija zaplijenila je 58 kg kokaina: Na paketima natpis Hitler i nacistička zastava

Teret je otkriven u kontejneru na brodu liberijske zastave u lučkom terminalu u Paiti, gradiću blizu Ekvatora. Nema izvješća o uhićenjima
Vidi originalni članak

Peruanska policija za borbu protiv droge objavila je u četvrtak da je zaplijenila 58 kilograma kokaina, spremnog za slanje u Belgiju iz luke na sjeveru zemlje i pakiranog u pakete na kojima je bila nacistička zastava, piše AP News.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kokain je bio raspoređen u pedesetak paketa, na čijem vrhu je pisalo "Hitler". Video policijske akcije možete pogledati ovdje.

Teret je otkriven u kontejneru na brodu liberijske zastave u lučkom terminalu u Paiti, gradiću blizu Ekvatora. Nema izvješća o uhićenjima.

U ISTRAŽNOM ZATVORU Zbog prodaje marihuane, kokaina i amfetamina pritvorena četvorica u Bjelovaru

To je prvi puta da je policija za borbu protiv droge objavila da je zaplijenila pošiljku kokaina sa simbolima nacističke Njemačke (1933.-1945.).

Peru je među tri najveće zemlje u svijetu koje proizvode kokain, uz Boliviju i Kolumbiju, a vlasti procjenjuju njegovu proizvodnju na 400 tona godišnje.

Oko 22 tone zaplijenjeno je 2022.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • njet njet 26.05.2023.

    zanimljivo, komentar nestade?! mozda sam informaticki nepismen pa jos nisam savladao postanje komentara, ali srecom sam savladao kopi/pejst pa je lako ponoviti komentar kojeg nisam uspio poslati. ;-)...stoga ga ponovimo: "oh, pa to je ociti dokaz puzajuce fasizacije i galopirajuce ustasizacije drustva zbog kojih je drugovima ponosnim na antifasizam u 21om stoljecu neophodno povecati iznose financiranja iz drzavnih proracuna. ipak su drugovi ponosni na antifaiszam nasa prva, zadnja+, jedina i najjaca linija obrane od fasizma...u 21om stoljecu!"

  • Anonimuss 26.05.2023.

    Velika je to pošiljka. 🤣 Da je 100 tona uhvaćeno opet je to kap u moru.

  • Privatnik 26.05.2023.

    Savjesni pošiljatelji! Štede na papiru i brinu o okolišu! Umjesto papirnatih uputstva za upotrebu stavili su na pakete slikovne, jasno upozoravajuče i primjerene oznake upozorenja krajnjim korisnicima. 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare