To je to što me zanima!

Policija u Sisku traži pljačkaša, naoružani kontroliraju građane

POJAČANA KONTROLA Policija traži nepoznatog počinitelja koji je oko 7.30 sati, u Ulici Stjepana i Antuna Radića u Sisku opljačkao agenciju za otkup zlata
Vidi originalni članak

Policajci PU sisačko-moslavačke naoružani automatskim oružjem na izlasku iz Siska prema Petrinji kontroliraju vozila, vozače i putnike u potrazi za pljačkašem koji je oko 7.30 sati, u Ulici Stjepana i Antuna Radića u Sisku opljačkao agenciju za otkup zlata.

Policija je javila da su odmah nakon dojave o pljački poduzeli sve radnje koje uključuju i veću prisutnost policijskih službenika na našim prometnicama i pojačanu kontrolu. Mole sve građane koji imaju saznanja o pljački da ih dojave policiji, osobno u najbližoj policijskoj postaji ili pozivom na broj 192.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • ledo1 11.04.2015.

    pravi lopovi,pljačkaši a tako i ubojice koji se time bave profesionalno ne bježe kad počine zločin već se skrivaju negdje u blizini dan dva dok se malo situacija ne smiri i onda mirno polako odšeću a ovako se može uhvatiti samo nekog amatera

  • pewpewkv1s 10.04.2015.

    Čuj komentara, šta pretjerujete? Samo dva policajca postupaju po akciji "rampa" i provode ono što je po zakonu napisano !

  • puklakokokica 10.04.2015.

    nismo u srednjem vijeku, ko zna do kud je pljackas zbrisao dok su se oni nabrijavali, sigurno nije imal magarca i zapregu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare