To je to što me zanima!

Policija u Sisku uhitila čovjeka za kojeg sumnjaju da je ubio svog brata koji je nestao 2020.

Tijelo je sakrio u blizini mjesta stanovanja, kako bi prikrio zločin, a početkom ožujka prošle godine su pronađeni i izuzeti dijelovi tijela i odjeće za koje je potvrđeno da se radi o nestalom
Vidi originalni članak

Sisačka policija uhitila je muškarca za kojeg sumnjaju da je ubio svog brata koji se vodi kao nestali od 2020. godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Muškarac (51) nestao je krajem listopada 2020, a policija navodi da su nakon složene, opsežne i viegodišnje istrage otkrili krivca za njegov nestanak.

Kako navode, osnovano se sumnja da je 56-godišnjak počinio kazneno djelo 'Teškog ubojstva' nad nestalim muškarcem. 

Kriminalisti za ubojstvo sumnjiče žrtvinog brata koji je i prijavio njegov nestanak. On je 6. listopada policiji rekao da mu se brat udaljio u nepoznato s adrese stanovanja u Kutini. Opisao je i što mu je brat imao na sebi.

Kako sumnjaju kriminalisti, upravo on ga je ubio i tijelo odbacio u šumi.

Policija u priopćenju navodi da je istraga slučaja počela početkom listopada kad su zaprimili prijavu nestanka te su do siječnja ove godine poduzeli niz izvidnih i dokaznih radnji i vještačenja. Kroz njih su, navode, utvrdili kako postoji sumnja da je 56-godišnjak tijekom 5/6 listopada ubio tada 51-godišnjeg muškarca, a radilo se o teško bolesnoj, slabo pokretnoj osobi s posebnim potrebama. 

Tijelo je sakrio u blizini mjesta stanovanja, kako bi prikrio zločin, a početkom ožujka prošle godine su pronađeni i izuzeti dijelovi tijela i odjeće za koje je potvrđeno da se radi o nestalom.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • sanel3 25.01.2023.

    Sacekajmo sa osudama dok se ne dokaze ,

  • 25.01.2023.

    Brata ,bolesnog ,sa posebnim potrebama??? Ubiti takvog čovjeka, može samo, monstrum,necovjek. Ako mu je smetao, mogao ga je smjestiti u neku ustanovu. Želim ubojici najgore muke ovog svijeta. 

Komentiraj...
Vidi sve komentare