To je to što me zanima!

Policija u stanu sina Darinka Dumbovića: Istražuju slučaj premlaćivanja mladića

Kako doznajemo, policija je u utorak bila u stanu u kojem živi sin bivšeg petrinjskog gradonačelnika Darinka Dumbovića...
Vidi originalni članak

Policija je u utorak bila u stanu u kojem živi sin bivšeg petrinjskog gradonačelnika Darinka Dumbovića, Ivan.

Kako doznajemo, istražuju slučaj premlaćivanja mladića prošlog tjedna u kojem je Dumbović mlađi navodno sudjelovao. 

Neslužbeno doznajemo da se Ivana Dumbovića dovodi u vezu s premlaćivanjem mladića iz sela Hrastovica. Naime, navodno su Dumbović mlađi i još jedan počinitelj upali u srijedu u noći u kuću žrtve te ga pretukli.

- Istina je, on i još jedan su mu upali i prebili ga. Nema komentara, sve je rekao policiji - rekla nam je kratko u telefonskom razgovoru prijateljica žrtve.

U selu vlada zavjet šutnje. Mještane je strah, ne žele govoriti. Kad smo pitali lokalne mještane koji su se okupili ispred trgovine, jedan je dobacio: - Da, pretukli su ga.

No drugi muškarac ga je lagano udario nogom i upozorio da šuti.

Ispred kuće mladića su ostatci policijske trake i očevida kojeg su proveli tek u subotu ujutro, prema izjavama svjedoka.

Uskoro više..

Idi na 24sata

Komentari 62

  • TAKE IT BACK 16.02.2022.

    Kada ovakvo što pročitam odmah mi na pamet padaju neke misli od prije 30 godina, a i bude mi se sjećanja. Ovo će ići dok se ne počne ili zatvarati na robiju 20 i više godina ili dok ne počne privatna naplata dugova se velikim kamatama. Jedno od toga će se sigurno dogoditi.

  • Mel Glupson 15.02.2022.

    NACIONALNA policija Kolumbije otpustila je više od 1400 policajaca u zadnjih 80 dana u velikom procesu suzbijanja korupcije, rekao je njezin čelni čovjek, general Jorge Hernando Nieto.🤔🤔🤔

  • antigona 15.02.2022.

    Štakori!

Komentiraj...
Vidi sve komentare