To je to što me zanima!

Policija u vili Velje Nevolje: 'To je bila kuća strave i užasa'

Sumnja se da su u kući mučeni i ubijani ljudi, a nastavlja se pretraživanje šireg terena u naselju, kako bi se eventualno našli dodatni materijalni dokazi
Vidi originalni članak

Policija je večeras završila očevid nakon četiri dana pretraživanja terena oko vikendice zloglasnog vođe mafijaškog klana Veljka Belivuka u Ritopeku, prenosi B92.

Sumnja se da  su u toj kući u Ritopeku ubijena tri muškarca - Goran Veličković Goksi, Milan Ljepoja i Zdravko Radojević, prenosi televizija Pink s mjesta događaja.

Javljaju da je u kući 'strave i užasa' tijekom očevida policija pronašla i zaplijenila konkretne materijalne dokaze kao i DNK tragove koji bi trebali poslužiti u istrazi koja se vodi protiv organizirane kriminalne skupine koju su predvodili BeliVuk, poznat pod nadimkom Velja Nevolja, kao i Marko Miljković zvani Mare.

Nakon završenog očevida u toj kući, gdje su, kako se sumnja, mučeni i ubijani ljudi, pripadnici MUP-a i SBPOK-a i PU za Grad Beograd nastavili su pretraživati širi teren u vikend naselju u Ritopeku, kako bi se eventualno pronašli dodatni materijalni dokazi koji bi potkrijepili već pronađene DNK i materijalne dokaze o krivičnim djelima ove grupe.

Pink navodi da se Ljepoja dovodi u vezu s nekim članovima organizirane kriminalne grupe koja je sudjelovala u pokušaju ubojstva Radoja Zvizera u Kijevu u Ukrajini, a podsjeća i da su Belivuk i Miljković bili nedavno gosti kod Zvicera u Crnoj Gori.

Za Zvicera se tvrdi da je vođa "kavačkog klana".

Policija je tijekom istrage došla i do novih saznanja koja bi trebala rasvijetliti otmice Lazara Vukičevića, čiji je nestanak prijavljen prošle godine, a do sada nije pronađeno njegovo tijelo.

Prošle godine službeno je prijavljen nestanak sedam ljudi, koji su bili povezani s nekom vrstom kriminala.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • loncarevicivan34 08.02.2021.

    **Admin** Postovani, molimo vas iskljucite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp

  • 08.02.2021.

    ne kužim,kaj Valja a kaj ne Valja,Valja ili Nevalja je svakako Nevolja.Bezveze pišete o tim veljama i neznam čime.

  • danijel horvat 08.02.2021.

    Vučić se rješava svjedoka!! i onih koji izvršavaju njeguve naredbe za primjer!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare