To je to što me zanima!

Policija u Zadru uhitila lopove koji su harali po trgovinama

Uhitili su provalnika (32) koji je krao sam i lopovski dvojac sastavljen od  mladića (24) i žene (38) koji su se u  trgovini u trgovačkom centru Relja u Polačišću u Zadru "obukli za predstojeću modnu sezonu"
Vidi originalni članak

Provalnik (32) je harao trgovinom na Putu Gazića u Zadru u noći na srijedu. Netko ga je vidio i pozvao policiju. Kad je patrola stigla, lopov je imao pune ruke ukradenih predmeta i nalazio se blizu trgovine iz koje ih je "maznuo". Policajci su ga uhitili i na krim obradi zaključili da je istu noć provalio i u trgovinu na Putu stanova odakle je odnio cigarete te u kozmetički salon u istoj ulici odakle je ukrao kozmetičke proizvode. Policajci su ga osumnjičili da je u nekoliko proteklih mjeseci provalio i u dva kafića i prodavaonicu u Ulici hrvatskog sabora i na Putu pudarice, odakle je "popalio" cigarete, novac i - romobil. Priveli su ga pritvorskom nadzorniku zadarske policijske uprave zbog teških krađa odnosno provala. 

Nakon toga uhitili su i lopovski dvojac sastavljen od  mladića (24) i žene (38) koji su se u  trgovini u trgovačkom centru Relja u Polačišću u Zadru "obukli za predstojeću modnu sezonu". Naime, nakrali su odjeće vrijedne oko dvije tisuće kuna. 

Pala je i 36-godišnjakinja koja je prije dva tjedna u ugostiteljskom objektu u Ulici Skročini u Zadru otuđila mobitel u vlasništvu 19-godišnjakinje vrijedan nekoliko tisuća kuna.

Svi troje prijaljeni su državnom odvjetništvu zbog krađe. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • vidum 08.09.2017.

    Maznuo romobil? Očito je u pitanju profić. Zna on što je pravi stroj za bježanje.

  • jožek2 08.09.2017.

    To je uspjeh Hrvatske policije uhvatili sitne kokošare sa ukradenim krpicama, vrjednih samo tisuću dvije kuna, a kad će se pohvaliti da su uhvatili lopine koji već 27. godina pljčkaju i kradu ljepu našu, i već su ukrali oko 5. milijardi Eura što u nekretninama i tvornicama a najviše ćistog novca, to su danas najveći i najugledniji domoljubi !

  • umjereni pacifist 08.09.2017.

    ako su naši treba ih pustiti jer ionako sve ostaje u hrvatskoj

Komentiraj...
Vidi sve komentare