To je to što me zanima!

Policija uhitila 62-godišnjaka: Sumnja se da je 1992. ubio civila kod Hrvatske Kostajnice

Sumnja se da je zajedno s još jednim muškarcem došao na adresu tada 70-godišnjaka kojeg su odveli na obalu rijeke Une, upucali ga i njegovo tijelo bacili u rijeku
Vidi originalni članak

Policijski službenici PU Sisačko-moslavačke u suradnji sa Županijskim državnim odjvetništvom u Zagrebu dovršili su kriminalističko istraživanje nad 61-godišnjakom s područja Hrvatske Kostajnice zbog sumnje da je počinio ratni zločin nad civilnim stanovništvom.

ZLOSTAVLJAO 24-GODIŠNJEG CIVILA Muškarca (71) iz Vukovara sumnjiče da je zlostavljao zarobljenog Hrvata 1991.

Sumnjiči ga se da je tada, kao 32-godišnjak, zajedno s još jednim 32-godišnjakom koji je u međuvremenu preminuo u noći 15. srpnja 1992. godine bio pripadnik paravojnih formacija takozvane ''SAO Krajine'' došao u mjesto Rosulje na adresu 70-godišnjaka. Uz prijetnju oružjem muškarca su odveli na obalu rijeke Une gdje su ga upucali, a tijelo su bacili u rijeku.

Posmrtni ostaci ubijenog muškarca još uvijek nisu pronađeni.

POLICIJA UHITILA OSUMNJIČENIKA ZA RATNI ZLOČIN Sumnjiče ga da je tukao i mučio Vukovarce u logoru, jedan od zatvorenika je preminuo

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zagrebačke, izvijestila je PU zagrebačka.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Nekitom 27.11.2021.

    Koliko im samo vremena zreba?

  • jozicalen9 27.11.2021.

    i šta će se dogoditi tom ubojici? dobit će maksimalno 1-3. g zatvora , pa kad su godinama tražili da im Australija izruči višestrukog ubojicu jednog od najvećih zločinac i krvnika kapetana dragana dali mu nekoliko godina zatvora mislim 5-6. i bio pomilovan i pušten prije završetka kazne, pa samo su nam napravili trošak, takvi zaslužuju doživotnu robiju i ništa manje.

  • petarorec14gmail.com 26.11.2021.

    U Hrvatskom saboru zločinci evo i fanas napadaju Hrvatskog Generala 😢😢🇭🇷🇧🇦🇭🇷🙏

Komentiraj...
Vidi sve komentare