To je to što me zanima!

Policija uhitila dvojac koji je 'švercao' 340 kg marihuane

Pripadnici PU dubrovačko neretvanske danas su uhitili i priveli dvojicu muškaraca osumnjičenih za pokušaj prenošenja 340 kilograma marihuane preko granica na graničnom prijelazu Karasovići
Vidi originalni članak

U subotu oko podneva policajci su priveli dvojicu muškaraca koje sumnjiče za krijumčarenje 340 kilograma marihuane čija je ulična vrijednost čak 15 milijuna kuna. 

Podsjećamo, na graničkom prijelazu Karasovići na krajnjem jugu Dalmacije djelatnici policijske postaje Grude zajedno s djelatnicima Carinske uprave zaplijenili su 341,8 kilograma marihuane, a kako kažu u PU dubrovačko-neretvanskoj, riječ je o najvrednijoj zapljeni droge ove godine na tom području.

VIDEO: PAO KOD DUBROVNIKA To je sportska oprema, rekao je carinicima. Imao 340 kg 'trave'

Vrijednost zaplijenjene droge je oko pet milijuna kuna, a ulična vrijednost je čak 15 milijuna kuna. Droga je pronađena u autobusu registriranom na turističku agenciju iz Dubrovnika, dubrovačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 40-godišnjak.

Marihuanu je prevozio u 17 velikih crnih torbi, a na upit službenika što je u njima kazao je da prevozi sportsku opremu momčadi iz Brazila koju je dan prije vozio. Njegovo ponašanje bilo im je sumnjivo pa su zatražili nalog za pretres.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • mandrač 24.08.2019.

    Ovi su pali jer nisu sve uskladili sa policijom koja je uglavnom u ovim rabotama...

  • mandrač 24.08.2019.

    Dubrovnik malo pogranično mjesto slučaj po kriminalu i mnogo čemu drugo nezakonitom...

  • POTPEC 24.08.2019.

    BBB.

Komentiraj...
Vidi sve komentare