To je to što me zanima!

Policija uhitila mladež HDZ- a jer je Kosor osudila napad?

Liječnici su prvo okarakterizirali ozljede Marka J. (18) kao lakše, a policija je samo prekršajno prijavila Željka Goršića, Danijela Trupkovića i Vladimira Vogrinca...
Vidi originalni članak

Bivši članovi HDZ mladeži Željko Goršić, Danijel Trupković i Vladimir Vogrinc, svi 26-godišnjaci, uhićeni su u srijedu popodne zbog napada na Marka J. (18) u karlovačkom noćnom klubu Astralis. Sudac im je odredio pritvor od 48 sati kako ne bi utjecali na svjedoke. Osumnjičeni za nasilničko ponašanje i nanošenje teških tjelesnih ozljeda branili su se šutnjom. Danijel Trupković, ulazeći u maricu, rekao je kako 'ni sam ne zna što mu je bilo'. Zanimljivo je što je trojac uhićen tek nakon što je premijerka osudila njihovo ponašanje i posjetila žrtvu u bolnici. Do tada su Jovanovićeve ozljede liječnici okarakterizirali kao lakše, a policija ih je samo prekršajno prijavila, piše Jutarnji list.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • konjina 16.12.2010.

    idemo dalje pa ukinut ihdz i mladež i bradavičku sivu svinju

  • papagajii 16.12.2010.

    da se nije kosor umjesala ta mladez od 26 godina nebi ni zavrsila u policiji,a kad te od 26 godina nazivaju mladez, onda je decko koji je pretucen posto ima 18 godina beba, kosor interesira me kada ces se ti pridruziti sanaderu u zatvoru, i koliki ce tvoji tajni racuni biti.

  • analč 16.12.2010.

    Goršić i Vogrinc!!!!!!!!!!!! Zar opet??????????? Tata Goršić glaonja u morhu a tata Vogrinc biši glavonja u mupu! Vogrinc je nedavno dobio nečastan otpust iz vojske radi ponašanja. Do sad su ih štitili!

Komentiraj...
Vidi sve komentare