To je to što me zanima!

Policija uhitila mladića koji je prijetio masakrom u školi kao u Beogradu: 'To je bivši učenik'

Nakon što je zaprijetio na društvenim mrežama da će izvršiti masakr koji "se ne pamti", po uzoru na strašan zločin u Beogradu, reagirala je policija koja ga je uhitila. Kako navode, radi se o mladiću 2005. godište
Vidi originalni članak

Policija je uhitila mladića A.Z. (18) zbog prijetnji da će počiniti masakr u Ekonomskoj školi u Bihaću, doznaje Avaz.

Podsjetimo, mladić je na društvenim mrežama objavio jezivu poruku u kojoj navodi kako mu je masakr u Beogradu inspiracija te glorificira čin učenika (13). Pritom je zaprijetio kako će u Ekonomskoj školi u Bihaću napraviti "masakr kakav se ne pamti". 

JEZIVE PORUKE Mladić iz BiH prijeti pokoljem kao u Beogradu: 'Kunem vam se, bit će nezapamćeni masakr'

Policija je mladića uhitila zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela ugrožavanje sigurnosti i terorizma, a u odgovoru za Avaz navode i da će ga nakon krim obrade predati Kantonalnom tužilaštvu Unsko-sanskog kantona. 

OPORAVLJA SE U BOLNICI 'Učiteljica se zaletjela na pištolj kako bi spasila svoje učenike. Pogodio ju je u trbuh i u ruku'

Iz škole su ranije izvijestili kako nema potrebe za panikom jer je policija preuzela slučaj te kako se radi o bivšem učeniku. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Otrovni Jezik 04.05.2023.

    Vrijeme je za uvođenje zakona o terorizmu po uzoru na SAD.

  • Vlad 04.05.2023.

    Liberalni odgoj gdje se prema psiholozima i pedagozima treba sa djecom riješavati njihove "nestašluke" RAZGOVOROM kao sa odraslima ( ne rijetko odrasli ne mogu konflikt izgladiti razgovorom ) dovodi uz pristupačnost nasilnih sadržaja po medijima. S druge strane. Kad djete, maloljetnik ili stariji punoljetnik napravi kazneno djelo ti isti "stručnjaci" traže da ih se tretira kao nedozrele osobe.

  • 04.05.2023.

    Imam osjecaj dao Bog krivi,da cmo sad svaka dva tjedna citat o masakrima u balkanskim skolama,ovaj iz beograda je potaknuo zlo!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare