Obavijesti

News

Komentari 321

Brnabić tvrdi da nije zakazao sustav. U petak će ispitati oca. Počast žrtvama odao i Zagreb

Brnabić tvrdi da nije zakazao sustav. U petak će ispitati oca. Počast žrtvama odao i Zagreb
25

Učenik (13) u srijedu ujutro je u Beogradu ušao naoružan u školu i počeo pucati. MUP Srbije potvrdio je da je poginulo osam učenika i čuvar

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
20.20

Potaknula nas je sućut, ali i neki strah da se to ne dogodi kod nas jer mogućnost uvijek postoji. S obzirom na to da se 30 godina bavim osiguranjem i sigurnošću mene je posebno strah načina na koji je to obavljeno. Dijete je to isplaniralo, napravilo popis i plan, imalo rezervni plan za sve...to je pomalo zastrašujuće- rekao nam je Nenad Ljubić, aktivist i jedan od organizatora okupljanja u Zagrebu na kojem su brojni građani na Cvjetnom trgu zapalili svijeće za stradale u beogradskom pokolju.

24sata

Jučer u Vladi Srbije nije bilo osobe koja nije plakala, nije bilo ministra koji nije plakao. Nije bilo osobe u Srbiji koja nije plakala. Danas je Vlada usvojila čitav niz mjera o kojima je pričao i predsjednik. Ne mislim da je sistem zakazao - rekla je Ana Brnabić gostujući na TV Pink.

Više pročitajte ovdje

ZAGREB ODAJE POČAST

Povodom tragedije u osnovnoj školi u Beogradu građanska Inicijativa "Zagreb te zove" u četvrtak organizirala je paljenje svijeća na Cvjetnom trgu u 18 sati između ograde Pravoslavne crkve Sv Preobraženja i kipa Petra Preradovića.

Na paljenju svijeća neće biti držanja govora niti posebnog isticanja jer je cilj da se na tihi čin pruži solidarnost obiteljima poginule djece i građanima Beograda, najavio je organizator.

24sata
24sata
24sata
UŽIVO IZ BEOGRADA
UŽIVO IZ BEOGRADA
Komentari 321