To je to što me zanima!

Policija uhitila muškarca koji je pipao i grlio djevojčicu u liftu

Zagrebačka policija zahvalila je građanima i medijima na pomoći dojavama koje su dovele do uhićenja osumnjičenog 24-godišnjaka koji se trenutno nalazi u pritvoru
Vidi originalni članak

Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom zbog sumnje da je 22. siječnja ove godine u liftu stambene zgrade u Novom Zagrebu, počinio kazneno djelo spolne zlouporabe djeteta mlađeg od 15 godina. Osumnjičeni je u subotu, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, predan pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće podnijeto je nadležnom državnom odvjetništvu. 

Podsjetimo, policija je prije nekoliko dana objavila fotografije muškarca za kojeg vjeruje da je 22. siječnja oko 16 sati u liftu zgrade u zagrebačkom Sigetu nasrnuo na dijete, navodno djevojčicu od desetak godina, te ju pipao i grlio. Tim je počinio kazneno djelo spolna zloupotreba djeteta mlađeg od 15 godina.

Policija zahvaljuje na suradnji svim medijima koji su prenijeli obavijest i objavili fotografije počinitelja, kao i svim građanima čije informacije su dovele do razrješenja ovog kaznenog djela.

Idi na 24sata

Komentari 328

  • mimi3011 16.02.2015.

    Bravo za policiju i građane koji su ga prijavili.No za takve i slične bi trebalo objavit i ime i adresu tako da njegovi susjedi znaju za opasnost u svojoj blizini.

  • shubydooooo 16.02.2015.

    sad kada ga netko dohvati prije sudije i zatvora u tjeku procesa onda ce on bit zrtva pa djete od 9 god ia sta sad da takvoj poremecenoj osobi da ti napravis unistijo je je samopouzdanje djeteta u razvoju koje ce se toga sjecati do kraja zivota da bi zadovoljijo svoj bolestan um

  • MarkoŠević_1 15.02.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare