To je to što me zanima!

Policija uhitila sedam dilera, među njima i jedan Slovenac

Utvrđeno je da su se osumnjičeni međusobno povezali radi nabave droge i daljnje preprodaje na području Hrvatske i Slovenije. Zaplijenjeno je i više komada oružja
Vidi originalni članak

Sisačko-moslavačka policija nakon tromjesečnog kriminalističkog istraživanja kazneno prijavila tri čovjeka sa sisačkog, dvoje sa zagrebačkog, jedne s dalmatinskog područja,  te jednog državljanina Slovenije. Sumnjiči ih za 14 kaznenih djela zlouporabe opojnih droga i dva kaznena djela nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari. 

Utvrđeno je da su se osumnjičeni međusobno povezali radi nabavke droge i daljnje preprodaje na području Hrvatske i Slovenije. Tijekom provođenja tromjesečne istrage zaplijenjeno 245 grama marihuane i oko 150 tableta Ecstasyja. Osim droge, pronađeni su digitalna vaga te automatska, poluautomatska puška i sačmarica, pripadajuće streljivo te ručni bacač granata.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • put zla 29.08.2012.

    sve stoji dileri su čobani i treba stat na kraj ! ALI TRAVA NIJE DROGA NIT ČE IKAD BITI NIT JE BILA.. glupi farmaceuti , državne institucije i policija ..čemu to???

  • nemamedoma 28.08.2012.

    opa,svaki dan netko zvekne.... jel to da se pokaže kako karamarko nije radio dobro svoj posao?!

  • zdrawe 28.08.2012.

    koliko ce dobit? pola sata informativnog razgovora..

Komentiraj...
Vidi sve komentare