To je to što me zanima!

Policija uhvatila bandu u Splitu koja je preko čuvara švercala mobitele i steroide u zatvor

Uhićeni 57-godišnjak i 33-godišnjak su predani pritvorskom nadzorniku, 25-godišnjak se nalazi od ranije u zatvoru, a za sada je 38-godišnjak nedostupan i za njim se traga, izvijestila je policija
Vidi originalni članak

Splitska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad četiri hrvatska državljana među kojima je i zatvorski službenik, koji je optužen da je jednom od zatvorenika u zatvor donosio nedopuštene stvari.

- Utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 57-godišnjak kao ovlaštena službena osoba - zatvorski službenik, u vremenu od početka veljače 2022. godine do 4. ožujka 2022. godine, na traženje 25-godišnjeg zatvorenika, priskrbio mu mobitel sa SIM karticom i veću količinu anaboličkih sredstva, iako je znao da je nabava i korištenje takvih predmeta u zatvorima zabranjeno. Za donošenje traženog od 25-godišnjaka je zauzvrat tražio novac. Naime, 25-godišnjak je zatražio od 33-godišnjaka da predmete nabavi i donese 57-godišnjaku u zatvor, koji ih je unio i ostavio na dogovorenom mjestu, odakle ih je uzeo 38-godišnjak, također tadašnji zatvorenik, kako bi ih, po prethodno ostvarenom dogovoru, konačno dao 25-godišnjem zatvoreniku - izvijestila je PU splitsko-dalmatinska.

Uhićeni 57-godišnjak i 33-godišnjak, su predane pritvorskom nadzorniku, 25-godišnjak se nalazi od ranije u zatvoru, a za sada je 38-godišnjak nedostupan i za njim se traga.

Kaznena prijava protiv četvorice osumnjičenika podnesena je USKOK-u.

Iz policije dodaju i kao je tijekom istraživanja pronađeno je i oduzeto je više mobitela, te je kod 33-godišnjaka pronađen pištolj bez dozvole i 40 komada streljiva i manja količina marihuane, te će se i u odnosu na pronađene predmete provesti kriminalističko istraživanje.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • gojko ercegovac 28.09.2023.

    Svasta rade sada kad nema Zavadlava

  • global 28.09.2023.

    Jel problem banda ili čuvar?

  • area 62 28.09.2023.

    Eto sad će se moći napričati i bez mobitela 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare