To je to što me zanima!

Policija uhvatila vozača koji je usmrtio pješakinju i pobjegao

Državno odvjetništvo je preuzelo slučaj pa se ne zna više informacija. Podsjetimo, vozač je noćas na cesti u mjestu Benkovo naletio i usmrtio pješakinju J.J. (40)
Vidi originalni članak

PU krapinsko-zagorska potvrdila je u nedjelju poslijepodne da su uhvatili vozača koji je noćas u mjestu Benkovo usmrtio pješakinju J. J. (40) i pobjegao bez zaustavljanja. No, osim toga nisu htjeli, ni mogli, više reći jer je slučaj preuzelo Državno odvjetništvo. 

Podsjetimo, vozač je naletio na J. J. u noći sa subote na nedjelju, između 23 i 1 sat ujutro na cesti Krapinske Toplice-Pregrada. 

Na mjestu nesreće nije bilo tragova kočenja, a vozač se nakon naleta na ženu odvezao u nepoznatom smjeru.  Od siline udarca žena je odbačena na travnatu površinu kraj ceste, gdje je i preminula od zadobivenih ozljeda. 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • AndySmith 02.06.2014.

    sad mu samo treba kao olakotnu okolnost trebaju napisat da potječe iz ugledne obitelji

  • RajskaBatina 02.06.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • liliana 02.06.2014.

    Čim ne objavljuju njegovo ime znači da je netko nedodirljiv.

Komentiraj...
Vidi sve komentare