To je to što me zanima!

Policija ulovila četvero djece koja su krala lančiće i torbice

Djevojčice su u četvrtak prišle ženi u Siječanjskoj ulici i ukrale joj lančić te počele bježati. U blizini je bio policajac koji ih je ubrzo stigao i priveo. Sve su priznale...
Vidi originalni članak

Dvije djevojčice (14) i dvojicu dječaka (13 i 15) sumnjiče da su pokrali pet žena na području Novog Zagreba. Prilazili bi s leđa prolaznicama na cesti te im istrgnuli lančić s vrata ili torbu iz ruke. 

Djevojčice su u četvrtak prišle ženi u Siječanjskoj ulici i ukrale joj lančić te počele bježati. U blizini je bio policajac koji ih je ubrzo stigao i priveo. One su u stanici priznale da su zajedno s dvojicom dječaka opljačkale četiri žene ranije. 

Policija je dovela u istragu 15-godišnjaka, dok su protiv ostalo troje djece podnijeli posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež. Dječaci su od ranije evidentirani za slična djela, dok djevojčice nisu. Ukupna šteta iznosi oko 18.000 kuna, a ukradeni predmeti nisu pronađeni.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • bandit-d 24.08.2011.

    pa tosu sigurno romi ,

  • zippysnake 24.08.2011.

    Nisu naveli dal su ovo "crnci" ili "belci"! Ovi kriminalni decki i nemaju puno drugih mogucnosti, a ove cure od 14 mozeju zaradit i na drugi nacin, Gajeva nije daleko!"

  • miladraga 24.08.2011.

    A onu u Americi koja je kaznila sina zbog krađe osudili zbog zlostavljanja! Roditelje ovih bi vjerojatno nagradili! Poremećen sustav vrijednosti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare