To je to što me zanima!

Policija upala u prostorije NK Karlovac i odnijela računala

Riječ je o nastavku istrage u aferi podmićivanja nogometnih sudaca, piše Jutarnji list. Prošli su tjedan Neven Šprajcer, Željko Širić i Stjepan Djedović izašli iz pritvora
Vidi originalni članak

Policija je upala u prostorije NK Karlovca te su zaplijenili klupska računala i dokumentaciju, piše u četvrtak Jutarnji list. Jutarnji navodni kako je riječ o nastavku istrage u aferi podmićivanja nogometnih sudaca. 

Prošli su tjedan, podsjetimo, bivši tajnik NK Karlovca Neven Šprajcer, Željko Širić, dopredsjednik HNS-a i Stjepan Djedović, bivši predsjednik Komisije za suce izašli iz pritvora u kojem su bili dva i pol mjeseca.   

Izvorni članak pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • alojzzuti31 15.03.2012.

    ok policija ušla i sigurno će nać rezultate ali gdje je bila ta ista policija još prije dvije godine kad je brod počeo tonuti, samo znam da je karlovac pun takovih problema tako i u autotransportu radnici nedobivaju plaću firma porez socijalno i mirovinsko ne plaća jer imaju debelu vezu u poreznoj komarcijalni direktor autotransporta je u nadzornom odboru nk karlovac ima svoju privatnu putničku agenciju palmaturs svoj bus u autotrnsportu i javno i ptice na grani znaju da pere novac ali nitko nereagira pa gdje mi to živimo dorh se boji doć u karlovac jer nikad iz njega nebi izišao

  • Hrvoje Horvat 15.03.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • user_145210 15.03.2012.

    Neka kažu ako nemaju kompjutera u policiji, donirat če se.

Komentiraj...
Vidi sve komentare