To je to što me zanima!

Policija uz rotirke i sirene ušla u raskrižje i završila na - boku

Policijski kombi je na križanju SR njemačke i Avenije Dubrovnik prošao kroz crveno svjetlo na semaforu, te je na njega naletio Audi zagrebačkih registracija. U sudaru je teško ozlijeđena putnica iz Audija
Vidi originalni članak

Nekoliko policajaca bilo je u policijskom kombiju koji se u nedjelju oko 17.10 sati u Zagrebu sudario s Audijem zagrebačkih registracija. U nesreći je teže ozlijeđena 43-godišnja putnica iz Audija, a liječnička pomoć pružena joj je u Klinici za traumatologiju, javila je policija.

Policijski kombi je uz upaljene 'rotirke' i sirene vozio ravno u smjeru sjevera Ulicom SR Njemačke. Na raskrižju s Avenijom Dubrovnik prošao je na crveno svjetlo na semaforu i u tom trenutku u desnu stranu kombija naletio je Audi zagrebačkih registracija. Audi je vozio 47-godišnjak koji je išao ravno i na semaforu je prošao na zeleno.

SUDAR U NOVOM ZAGREBU Policijski kombi prevrnuo se na bok: Dvoje ozlijeđenih u Audiju

Od siline udara policijski kombi završio je na boku.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • medic poccahontas 04.02.2019.

    Klauni

  • SamoJako555 04.02.2019.

    Prije 2 mjeseca govorio kolegi u Varaždinu - Kod kučanske rampe. Presretač audi stoji na semaforu. Reko gle sad ovo, ovo ti je audijev presretač i sad bude upalil rotirku i prešel prek crvenog. Kajpak, za 10 sec vidiš kak pali rotirku i nakon 20 metara ju ugasi. Da da ;-)

  • ja92 04.02.2019.

    Nisu išli za tim da je gospođa raspalila muziku do kraja da je ne ometaju sirene dok tipka na mobitel! Drugi put će biti oprezniji...

Komentiraj...
Vidi sve komentare