To je to što me zanima!

Policija uzela kosu Mirjane i Ive zbog testa na kokain

Ivo Pukanić je od Banca i HHO-a zatražio zaštitu i predao je zahtjev za razvod. Policija je potvrdila da je droga nađena u stanu bila loše kvalitete
Vidi originalni članak

Policija je potvrdila medijske napise kako je u stanu Pukanićevih pronašla 15 grama kokaina. No, kako su izvijestili, droga je loše kvalitete. Kako doznajemo iz izvora bliskih istrazi, bračnom paru Pukanić uzeli su uzorke kose zbog analize na drogu.
Podsjetimo, USKOK je prije nekoliko dana zatražio pretres Pukanićevog stana zbog optužbi njegove supruge da su zajedno konzumirali kokain. Pukanić je potom nazvao policiju kako bi ih obavijestio da je čistačica, u dijelu stana koji on ne koristi, pronašla 'čudnu' tvar nalik na kokain. Količina pronađene droge na tržištu vrijedi približno 7500 kuna.
Pukanićev odvjetnik Veljko Miljević potvrdio je da je za svog klijenta zatražio zaštitu od Hrvatskog helsinškog odbora.
- Poslao sam faks HHO-u danas u 11 sati. Ivo Pukanić je putem mene od HHO-a zatražio zaštitu. Smatra da bi odbor tako bolje ispunjavao svoju svrhu zaštite ljudskih prava. U pismu sam napisao primjere neobjektivnog medijskog izvještavanja, kao primjerice članak koji protuzakonito izvještava da je protiv Pukanića podnijeta prekršajna prijava - potvrdio je Veljko Miljević. Dodao je da je razlog i Pukanićeva maloljetna kći.
- Spreman je razgovarati i s Ivom Bancem, bilo kad i bilo gdje - kaže Miljević. U ime svoga klijenta u ponedjeljak je podnio i zahtjev za razvodom braka zagrebačkom općinskom sudu.

PUKANIĆ IMA SASTANAK U HHO-u
Tatjana Šijan, koja vodi HHO umjesto Ive Banca, rekla je kako je već dogovorila termin za razgovor s Pukanićem.
- Kao i sve druge stranke on će doći u naš ured da nam objasni kakvu vrstu zaštite želi. Ukoliko procijenimo da su njegova prava povrijeđena, HHO će mu pomoći. To što štitimo Mirjanu Pukanić ne znači da ne možemo stati u njegovu zaštitu. Nama nije Pukanić suprotstavljena strana nego državne institucije - rekla je Šijan.

SUTRA ODLUKA O LIJEČNICAMA?
Povjerenstvo za stručni nadzor Hrvatske liječničke komore (HLK) sutra će odlučiti o pokretanju disciplinskog postupka na temelju očitovanja dviju liječnica koje su, po nalazu inspekcije Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi, prekršile zakon u slučaju prisilne hospitalizacije Mirjane Pukanić, najavio je danas predsjednik HLK-a Hrvoje Minigo. Liječnica obiteljske medicine Jasna Lulić napisala je uputnicu za hospitalizaciju Mirjane Pukanić, a da je nije pregledala, dok je liječnica Hitne medicinske pomoći Dunja Tomljenović pacijenticu hospitalizirala u bolnici Vrapče umjesto u najbližoj bolnici. Sud komore koji razmatra cijeli slučaj odredit će kaznenu mjeru, a mogući su ukor, javni ukor, privremeno oduzimanje ili trajno oduzimanje licence.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • user_806 22.04.2008.

    Da su našli drogu kod mene već bi bio u zatvoru,nebi se vjerujem radio test,bio bi nepotreban.

  • Munta 21.04.2008.

    Koga boli kurac sto je kokain lose kvalitete?? kokain je kokain i tocka. sta bi sad trebalo,oslobodit ga za posjedovanje jer je bio los?? zasto to policija naglasava "los"?? ko pita klinca sa jointom od lose trave kakva je kvaliteta?? ode u buksu zbog frule. sramite se policajci!

  • traktor123 21.04.2008.

    JEBO JA DRŽAVU KOJA ŠTITI OVAKVE SPODOBE..... MI OBIČNI SMRTNICI NAJEBEMO I ZA KUTIJU ŠVERCANIH CIGARETA U VLASTITOM ĐEPU

Komentiraj...
Vidi sve komentare