To je to što me zanima!

Gotova je istraga: Mladić je još u komi. Sam je igrao ruski rulet u Splitu, nema kaznenog djela

Riječ je o slučaju koji se 23. ožujka dogodio u unajmljenom apartmanu na splitskoj Zenti. Stan je unajmio ranjeni 26-godišnjak, a u goste mu je došlo sedam muškaraca. Druženje je prekinuo mladićev pucanj u glavu
Vidi originalni članak

U slučaju propucavanja 26-godišnjeg M. M. u unajmljenom stanu na Zenti u Splitu utvrđeno je da nema elemenata kaznenog djela, odnosno da je riječ o samoozljeđivanju. Kako doznajemo, mladić je još u splitskoj bolnici i njegovo stanje je, prema posljednjim informacijama nepromijenjeno. Mladić je, podsjetimo, 23. ožujka oko 2.30 sati, pucao sebi u glavu i nanio si iznimno teške, po život opasne ozljede. U induciranoj je komi.

Podsjetimo, dramatična večer odigrala se u luksuznom apartmanu na prvom katu objekta u kojem se okupilo osam muškaraca, među kojima su bili i neki stari znanci policije i pravosuđa. Druženje je naprasno prekinuto kada je jedan od njih, 26-godišnjak otišao u sobu i među ekipu donio pištolj, Magnum, i pucao u strop.

Kako pištolj nije opalio, ponovno je otišao u sobu. Nakon što se vratio, zavrtio je bubanj, prislonio cijev na glavu i opalio. U pištolju je bio samo jedan metak. Iako se sumnjalo da su i drugi sudjelovali, mladić je sam odigrao ruski rulet. Okupljena sedmorka odmah je alarmirala Hitnu pomoć, a kako bi mu se što prije pružila pomoć, dvojica su ga spustila do ulice gdje su ga liječnici preuzeli.

SEDMERO JE NA ISPITIVANJU Split: Mladić se sada bori za život. Igrao ruski rulet u stanu? Policija nije uvjerena u tu priču

Društvo je potom pričekalo policijske službenike te su svi odvedeni u prostorije policije na ispitivanje. Uzete su im i parafinske rukavice, a po zaključenju istrage utvrđeno je da nema kaznenog djela. Kako su nam tada kazali ostali gosti koji su boravili u objektu tijekom večeri iz stana nije dopirala nikakva buka ni galama, a nisu čuli ni kada je pištolj opalio.

Teško ozlijeđeni mladić inače se ne spominje kao član krim miljea, u dosjeu ima zabilježeno nekoliko krađa prije više godina.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 05.04.2022.

    Jel to vic ili😵‍💫

  • Dalibor0704 05.04.2022.

    Piše i da je pucao u strop. Očito je netko jači odlučio da se nitko iz ekipe ne smije krivo pogledati, a kamo li procesuirati. Da je baba pošla preko ceste van pješačkog, ekspresno bi je kaznili.

  • Dagi 66 05.04.2022.

    Čestitam gospodine!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare