Obavijesti

News

Komentari 26

Split: Mladić se sada bori za život. Igrao ruski rulet u stanu? Policija nije uvjerena u tu priču

Split:  Mladić se sada bori za život. Igrao ruski rulet u stanu? Policija nije uvjerena u tu priču
6

Zanimljivo je kako drugi gosti luksuznog objekta na Zenti nisu čuli nikakav pucanj ni eventualno više hitaca. Nisu čak čuli ni nikakve glasove ili buku iz tog apartmana. Kratka galama se, kažu nam, čula tek oko tri ujutro

VIDEO

Druženje osam muškaraca u luksuznom apartmanu na Zenti naprasno je prekinuto u 2.30 sati kada je jedan od njih, 26-godišnji M. M. ranjen pištoljem u glavu. Prema prvim informacijama, u igri je bio ruski rulet. Apartman je, kako doznajemo, unajmio 26-godišnjak prije više mjeseci, a sedmorka je došla na druženje.

U jednom trenutku M. M. je otišao u sobu i donio pištolj, Magnum, te pucao u strop, ali pištolj nije opalio. Potom je opet otišao u sobu, vratio se među ekipu, navodno zavrtio bubanj, prislonio na glavu i opalio. Nakon ranjavanja ostatak ekipe pozvao je Hitnu pomoć, a dvojica su ga spustila do ulice. Kako je riječ o apartmanu na Zenti, nedaleko od KBC-a Split, liječnicima je trebalo svega par minuta da reagiraju.

Monstrumu iz Splita su smanjili kaznu: Susjede zatukao batom
Monstrumu iz Splita su smanjili kaznu: Susjede zatukao batom

Među ekipom, koja se spominje da su bili u apartmanu, su neki članovi splitskog krim miljea otprije poznati policiji. Svih sedam muškaraca koji su bili u stanu dočekali su policiju, i svi su odvedeni u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje gdje će im se, među ostalim, uzeti i parafinske rukavice kako bi se utvrdilo tko na rukama ima tragova barutnih čestica.

U pištolju je bio samo jedak metak. Zanimljivo jest da nitko od gostiju istog objekta, koji i nije pretjerano velik, nije čuo pucanj, ali ni nikakvu galamu iz stana.

- Nisam čuo pucanj, tijekom večeri je bilo sve mirno. Tek oko tri ujutro sam kroz sam čuo nekakvu buku. Pogledao sam na sat, a kako se sve brzo smirilo, nastavio sam spavati. Oko šest ujutro sam vidio da je sve puno policije unutar objekta, ali i okolo – kaže nam Slovenac koji je s prijateljem u srijedu ujutro napuštao apartman na Zenti. Kažu nam kako su čak mislili da su jedini u objektu.

- Večer ranije također se čula buka, oko jedan ujutro, ali teško je procijeniti je li dopirala iz objekta ili obližnjeg kafića – kažu Slovenci.

U sobama istog objekta odsjeo je i Kanađanin Petar Ivčac.

- Ja sam spavao, sad sam saznao što se dogodilo. Nisam ništa čuo, to što mene nisu pitali hoću li igrati, to je meni žao... Šalim se naravno – kazao je Petar.

Policija je u Žminju muškarcu pucala u nogu: Držao je u ruci predmet, nije se vidjelo što je
Policija je u Žminju muškarcu pucala u nogu: Držao je u ruci predmet, nije se vidjelo što je

Ranjeni 26-godišnjak je odmah operiran, njegovo stanje je, po posljednjim informacijama vrlo ozbiljno, odnosno ugrožen mu je život. Kako doznajemo, on nema većih kaznenih dijela u svom dosjeu, zabilježeno je nekoliko krađa prije više godina.

Ostatak ekipe uglavnom ima dosje zbog različitih obračuna, dio njih povezan je s preprodajom narkotika, a ni upotreba vatrenog oružja tijekom obračuna nije in strana. Navodno su i ranije dolazili u objekt na Zenti.

No policija i nije sasvim uvjerena o priču o ruskom ruletu pa se kriminalističko istraživanje o eventualnim kaznenim elementima i dalje nastavlja. Navodno je ekipa konzumirala opijate, no tijekom očevida u apartmanu nije ništa pronađeno pa je očekivano da će ih testirati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Plenković dobio mandat, donio 78 potpisa; Anušić: 'Plenković odlučuje o mojoj ulozi u Vladi'
IZBORI 2024.

Plenković dobio mandat, donio 78 potpisa; Anušić: 'Plenković odlučuje o mojoj ulozi u Vladi'

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.
Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.