To je to što me zanima!

Švercali su marihuanu i hašiš: Policija zaplijenila 64 kg 'trave'

U dvije zaplijene na hrvatskim granicama zaplijenjena je laka droga. Na prijelazu Karasovići 41-godišnji Albanac prevozio je 23 kg marihuane i pet kg hašiša, a u Slavonskom Brodu priveden je 38-godišnji Hrvat
Vidi originalni članak

Na graničnim prijelazima Karasovići i Slavonski Brod policija je u petak zaplijenila veće količine marihuane i hašiša. 

U ranim jutarnjim satima vozilo albanskih registracija zaustavila je granična policija na prijelazu Karasovići. Vozač automobila, 41-godišnji Albanac prevozio je u podvožju vozila 53 paketa marihuane i osam paketa hašiša. S njime u automobilu bila je i njegova supruga te dvoje maloljetne djece. 

Sumnju kod policijskih službenika izazvao je intenzivan miris laka. Pronađena droga je oduzeta, oko 23 kilograma marihuane i pet kilograma hašiša, a osumnjičeni je u pritvoru PU dubrovačko-neretvanske. 

Druga zapljena dogodila se na graničnom prijelazu Slavonski Brod također u petak, u popodnevnim satima. Policija je pregledala teretni automobil s priključkom kojim je upravljao 38-godišnji Hrvat. U tovarnom prostoru uočene su kutije s PVC paketima. Pronađeno je 41,6 kilograma marihuane. 

Osumnjičeni je u pritvoru PU brodsko-posavske. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • IseeU 10.06.2018.

    Daje primorsko goranska policija ako ih se tako može nazvat...pola bi uzeli za osobne potrebe hehe

  • tobi2911 10.06.2018.

    Pa to je i bilo namjenjeno za "nasu mladez" koja je buducnost Hrvatske! Da si malo uzmu u pauzama kad negoduju o svakodnevnici

  • Blackstarxx 10.06.2018.

    Pa to im je za obiteljske potrebe ;))

Komentiraj...
Vidi sve komentare