To je to što me zanima!

Policiji na pladnju: Objavio da uzgaja 'travu' i dao svoje ime

Potencijalnim donatorima muškarac koji tvrdi da boluje od raka rekao je svoje puno ime i prezime te adresu. Policiji nije bilo teško ga naći. Uhitili su ga u ponedjeljak
Vidi originalni članak

Muškarac (46), koji je tvrdio da boluje od raka, optužen je za ilegalno posjedovanje droge nakon što je na YouTubeu objavio video u kojemu šeće među svojim usjevima marihuanePolicija ga je uhitila u ponedjeljak kada su na YouTubeu našli snimku imena 'Vrt nade' kojeg je William Bradley objavio u listopadu. 

U videu od sedam minuta, Bradley poziva ljude u svoj vrt i dodaje kako uzgaja marihuanu jer boluje od raka. Zamolio je i za donacije, rekavši kako će onima koji su također bolesni besplatno davati drogu. 

- Ovaj buket cvijeća je za svakoga. Želim da svi vide kako je prekrasan. Predivno miriše. Ubrat ću ih za dva tjedna - govor Bradley udišući miris cvjetova biljke marihuane. 

Dao ime, prezime i adresu za donacije

Potencijalnim donatorima u snimci je rekao i svoje puno ime i prezime te adresu i omogućio policiji da mu bez poteškoća pokuca na vrata. 

- Želim legalizaciju za one s terminalnim oboljenjima. To je grijeh, marihuana je biljni lijek, a ne narkotik - objasnio je. 

Policija je zaplijenila 0,9 kg marihuane, 20 grama hašiša, dvije vrećice kokaina, 1000 dolara te pribor za konzumiranje droge. Optužen je za posjedovanje narkotika s namjerom da ih proda, za posjedovanje droge i proizvodnju. Pušten je uz jamčevinu od 5.000 dolara, a i od ranije je poznat policiji, piše Daily Mail

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 19.01.2014.

    podrzo bi ga da mu nisu nasli koku, jedino ako mu nisu namjestili da ga strpaju dulje u cuzu i da se rijese problema...

  • NeNormalan 18.01.2014.

    Nema biznisa bez dobre promidžbe

  • CheGuevara 18.01.2014.

    pritvorili ga radi marihuane za vlastite potrebe?! Kaj previše državi radi konkurenciju s uzgojem, pa se država prepala za svoju budućnost od mogućeg narušenog monopola. Strašno. Samo čekam kad će ljude počet zatvarat radi uzgoja Stevije za vlastite potrebe, jer i tu medicinsku biljku ukinuše da im ne uništi monopol plasmana onog rafiniranog otrova od šećera.

Komentiraj...
Vidi sve komentare