To je to što me zanima!

Policiji predao 11 ručnih bombi

Iz policije podsjećaju kako i dalje traje akcija "Manje oružja – manje tragedija" te pozivaju građane koji imaju neregistrirano oružje, streljivo ili minsko-eksplozivno sredstva kod kuće, da ih predaju bez sankcija
Vidi originalni članak

Varaždinska je policija izvijestila da je jedan građanin u četvrtak upotpunio policijsko skladište eksplozivnim ubojitim sredstvima. Donio je sedam ručnih bombi M52 P3 i četiri ručne bombe M75. Bombe su nakon preuzimanja pohranjene do uništavanja.

Iz policije podsjećaju kako i dalje traje akcija "Manje oružja – manje tragedija" te pozivaju građane koji eventualno imaju neregistrirano oružje, streljivo ili minsko-eksplozivno sredstva kod kuće, da ih bez straha od sankcija predaju policiji.

- Napominjemo da građani ne donose oružje ili eksplozivna sredstva sami u policijske postaje kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja, već o svojoj nakani predaje obavijeste na broj 192 ili najbližu policijsku postaju - poručuju. 
 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Maddog 04.07.2020.

    Ne to radit....

  • 04.07.2020.

    ....a skim češ se braniti u ponedjeljak kad počmu tući zbog korone ....

  • xnet0822 03.07.2020.

    "Predsjedniče" M&K kluba Radošić, prestani tvrdoglaviti i ODMAH odnesi pištolj kojeg nelegalno posjeduješ i sve drugo što imaš od rata (bombe, eksploziv i svu opremu koja je s tim povezana) u Policijsku postaju, u protivnom ću zatražiti od Policije da izda nalog za uhićenje onda će biti jao jer sa ovim što sad imaš dovodiš u opasnost i sebe i druge !

Komentiraj...
Vidi sve komentare