To je to što me zanima!

Policijska akcija u Zaboku: 'Sjedili su pored njih u pivnici, a onda izvukli duge cijevi i bam!'

Policija je unatrag par mjeseci provodila istraživanje koje je rezultiralo uhićenjem trojice muškaraca koji su posjedovali streljiva i razna oružja
Vidi originalni članak

U četvrtak se u Zahgorju oko 19 sati odvijala prava filmska scena. Naime, u pivnicu u Zaboku upali su specijalci s fantomkama i oružjem, a gosti su ostali u šoku. 

Svjedoci koji su se za vrijeme policijske akcije našli u pivnici su za Zagorje international ispričali kako je to izgledalo.

I HRPA STRELJIVA U Zagorju kao da su se spremali za rat! Uhitili troje, pogledajte kakvo su im oružje zaplijenili

- Sve je bilo normalno, gosti su sjedili, pili kave, večerali. Oni su sjedili za jednim stolom, a stol do njihovog došla su još četvorica. Došli su s tri auta. Nakon toga su se četvorica digla i došla do jednog od ovih koji su večerali i zgrabili ga i odnijeli van, bacili ga u bunker. Nakon toga su se, vratili i legitimirali cijeli stol. Bilo je zbilja filmski, ti koji su uhićenje izvršili došli su u fantomkama, specijalci s oružjem. Taj kojeg su uhitili, netom prije nego se cijeli događaj odvio prokomentirao je kao da idu, na što je drugi rekao 'Ne, ne, ne idemo još. Čekam prijevoz.' I bam, duge cijevi. Ljudi su bili šokirani, ali nismo znali o čemu se točno radi - ispričali su svjedoci filmske scene za Zagorje internacional inače poznati redakciji.

Kako smo već pisali, to je bila akcija zagrebačke policije u suradnji sa zagorskim policijskim službenicima. koja je unatrag par mjeseci provodila opsežno kriminalističko istraživanje koje je rezultiralo uhićenjem trojice muškaraca na području Krapinsko - zagorske županije.

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • petarpan242 18.09.2022.

    razmontirali ljudima OPG s kojim su krpali kučni buđet,a ovi kaj imaju račune na kajmanima,švicarskama i kradu milijarde-otpremnine od nekoliko milja.

  • Margaritas Ante Porkas 16.09.2022.

    A ti s "dugim cijevima" su možda vodoinstalateri ili?!

  • dugoselac 16.09.2022.

    Kak je kednostavno uhititi ,zadrzati,procesuirati i osuditi na dugogodišnje kazne kokošare ,i ekipu koja brije da su face a s druge strane ,,viša kastva" sa članskim iskazznicama hranjena od strane naroda lagano uziva u blagodatima .

Komentiraj...
Vidi sve komentare