To je to što me zanima!

Policijski pas Pik nanjušio 2,5 kg speeda, uhitili 2 muškarca

Uhićen je naručitelj, muškarac (31) sa šireg splitskog područja i drugi muškarac iz Beograda koji je speed donio. Droga je bila zamotana u pet paketića u automobilu
Vidi originalni članak

Nakon višemjesečne istrage splitski Odjel kriminaliteta uhitio je Elvisa O.(31) iz Trogira i srpskog državljanina Radenka K.(41) zbog zlouporabe droge. U petak u Trogiru policija je, po nalogu istražnog suca, pretražila Radenkovo vozilo beogradskih registracija i pronašla 2563 grama speeda, koji prema njihovim procjenama na ulici vrijedi oko 500.000 kuna. 

Drogu, koja je bila zamotana u pet vrećica, u automobilu je nanjušio službeni pas Pik. Nakon uhićenje i kriminalističke obrade dvojac je prepraćen istražnom sucu. Obojica su policiji poznati od ranije po zlouporabi droga.

- Osnovano se sumnja da je 41-godišnjak u dogovoru s 31- godišnjakom drogu prokrijumčario iz Srbije preko BiH u Republiku Hrvatsku. Nastojimo smanjiti dostupnost speeda na našem tržištu, kojeg koristi uglavnom mlađa populacija. Ovim smo zaustavili plasman droge koja dolazi prije turističke sezone - rekao je Ante Matković, načelnik Odjela krim-policije PU Splitsko-dalmatinske na konferenciji za novinare u subotu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • kako da ne 24.04.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • almaminjo 23.04.2011.

    a zar nije škiju iz kamenjarlanda

  • tomas9d 23.04.2011.

    eh elvise, na niske si grane pao

Komentiraj...
Vidi sve komentare