To je to što me zanima!

Policiju napao molotovljevim koktelom jer su rušili ogradu

Muškarac tvrdi da ga susjedi teroriziraju pa je postavio ogradu no općina je naredila njezino uklanjanje. Kad su došli policajci muškarac im je prijetio i samostrelom
Vidi originalni članak

Muškarac (52) u nizozemskom Haelenu je u četvrtak napao policajce molotovljevim koktelom nakon što su pokušali srušiti ogradu ispred njegove kuće. 

Policajci su počeli uklanjati ogradu, a muškarac je izašao iz kuće i zapalio molotovljev koktel. Policajci su se razbježali, a muškarac je zapalio ogradu i vratio se u kuću. Onda je otvorio jedan prozor i kroz njega policiji prijetio samostrelom. 

Kako piše Telegraaf, muškarac tvrdi kako njega i njegovu ženu godinama teroriziraju susjedi pa je ogradu postavio kako bi se zaštitili. No općina tvrdi da je ograda ilegalna te je naredila uklanjanje. 

Muškarac je nakon napada na policiju pobjegao. Policija ga je tražila u obližnjoj šumi, a u potrazi su sudjelovali helikopter i psi tragači. Kasnije su ga uhitili. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Florijan 23.06.2012.

    Izgleda da Zagorci nisu usamljeni u svojoj maksimi: ne bute vi mene zaj.....li.

  • dac11 23.06.2012.

    Cini mi se da covjecanstvo polako odlazi k vragu. Besmislena ubojstva, napadi, mucenja, izgladnjivanja obitelji. Da ne govorimo o pedofiliji i drugim bolestima danasnjice. Citajuci komenatre po portalima primjetio sam da su neka ekstremna misljenja popularna. Ljudskosti je sve manje, zlobe sve vise. A, mozda je svega toga uvijek bilo jednako, samo se sada sve bolje vidi.

  • be yourself 23.06.2012.

    Holandski Korade.

Komentiraj...
Vidi sve komentare