To je to što me zanima!

Polijepili plakate s imenima sve djece stradale u Jasenovcu

Na akciju ih je potaknulo sve češće promoviranje knjiga i pojedinaca koji negiraju užase iz koncentracijskog logora Jasenovac, izrugujući se pritom desecima tisuća žrtava...
Vidi originalni članak

Nakon nedavne akcije šibenskih antifašista koji su čitanjem imena Šibenčanki i Šibenčana stradalih u Jasenovcu prekinuli promociju knjige Igora Vukića ‘Radni logor Jasenovac’, zagrebački antifašisti pokrenuli su svoju akciju.

Na autobusnim i tramvajskim stanicama u četvrtak navečer u Novom Zagrebu polijepili su plakate s imenima djece stradale u Jasenovcu. U logoru je život izgubilo 20.101 djece mlađe od 14 godina.

Kako Novosti doznaju od aktivista pokreta Antifa Zagreb, na akciju ih je potaknulo sve češće promoviranje knjiga i pojedinaca koji negiraju užase iz koncentracijskog logora Jasenovac, izrugujući se pritom desecima tisuća žrtava. 
‘Onim snagama koje negiraju ustaške zločine, poručujemo da neće proći!’, kažu u Antifa pokretu. 
 

Idi na 24sata

Komentari 188

  • KALIMERO 15.12.2018.

    Za istinu, a ne manioulaciju!

  • KALIMERO 15.12.2018.

    Više je danas dokaza da Jasenovac nije ono što nam predstavljaju desetlječima, ne dokaza na kojima se nemelji njihov mit. Riješenje je da se Jasenovac istraži temeljito. Žrtve zaslužuju istinu, a ne manipulaciju!!

  • KALIMERO 15.12.2018.

    Ogromne količine laži su pale na leđa Hrvatskom narodu .. istina izlazi na svijeto dana, otud i ove akcije i teror. To je govor mržnje prema Hrvatima! Hmm .. da ... to je dozvoljeno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare