To je to što me zanima!

Polijevali ljude kiselinom: U Londonu šestero ozlijeđenih

Policija kaže kao zasad vjeruju da napad nema veze s terorizmom, a uhitili su jednog sumnjivca. Napadi su bili u trgovačkom centru i na stanici podzemne željeznice
Vidi originalni članak

Šestero ljudi je ozlijeđeno u subotu navečer u Londonu nakon što ih je skupina nasilnika napala i polila kiselinom, piše The Sun.

Napad je bio u trgovačkom centru i na stanici podzemne željeznice. Policija je napade potvrdila. Intervenirali su i hitna pomoć i vatrogasci. Policija je poziv dobila oko osama sati navečer.  Policija kaže kao zasad vjeruju da napadi nemaju veze s terorizmom, a uhitili su jednog sumnjivca. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • andi_1 24.09.2017.

    Ljudi....borite se protiv prisilnog 'uvazanja' tih imigranata iz EU jer nece sr.nja ni nas zaobici. Vjerujem da nisu svi isti medju njima ali...nikom ne pise na celu !

  • Herzog(315178) 24.09.2017.

    Ovo je nacionalni sport u Indiji . Vjerovatno neki kemičar iz Sirije , Indije ....................................

  • Najljepši.Izrod 24.09.2017.

    Čudno kako je taj trend u zadnje vrijeme izbio po toj Britaniji, da se ljudima baca kiselina u lice.. stvarno pre strašno , otkud ljudima uopće takvo što pada na pamet? (By the way, sarkazam - znamo u kojim kulturama se do sad prakticiralo bacanje kiseline)

Komentiraj...
Vidi sve komentare