To je to što me zanima!

Političar se raduje: 'Neka gori tko god je bombardirao Srbiju'

Vasiću ovo nije prvi put da objavljuje skandalozne statuse. On je bio stranački glasnogovornik dok ga nisu uklonili s te funkcije upravo zbog neprestalnih komentara kojima je poticao mržnju...
Vidi originalni članak

Srpski političar Rajko Vasić, član Glavnog odbora Nezavisnih socijaldemokrata, šokirao je posljednjim statusom na svom Twitter profilu. Vasić je komentirao kako je radostan zbog požara u francuskoj katedrali Notre-Dame.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Neka gori. Tkogod je bombardirao Srbe, nedužne i nemoćne, Srpsku i Srbiju - napisao je Rajko Vasić.

- Kad gori Notre Dame, to je tuga, to je baština, to je iznad politike. Kad gore Srbi to vam je onda nešto drugo. Da su četnici, to je ispod politike - dodao je Vasić.

Vasiću ovo nije prvi put da objavljuje skandalozne statuse. Na čelu Saveza nezavisnih socijaldemokrata je Milorad Dodik. Vasić je bio stranački glasnogovornik dok ga nisu uklonili s te funkcije upravo zbog neprestalnih komentara kojima je poticao mržnju.

'OVO JE VELIKI ŠOK' 'Požar u katedrali Notre Dame u rangu je najvećih katastrofa!'

I dok je većina komentatora bila zgrožena njegovim statusom, nekolicina Vasićevih pratitelja složila se da je francuzima ovaj požar 'Božja kazna'.

- Nešto mislim. Ako toliko volite taj genocid nad vama, sačekajte sljedeću priliku - napisao je prošle godine Vasić uoči obilježavanja obljetnice genocida u Srebrenici.

Idi na 24sata

Komentari 78

  • Lun@777 16.04.2019.

    Sve se vraća, sve se plaća. Kao bumerang.

  • dahhmal 16.04.2019.

    Nema tu lijeka

  • SwoozieA 16.04.2019.

    Ego sve veći, a država sve manja...

Komentiraj...
Vidi sve komentare