To je to što me zanima!

Političarka lezbijka rodit će dijete gay muškarcima

Zastupnica i lezbijka Christine Johnson (41) iz države Utah odlučila je biti surogat majka djetetu svojih prijatelja, gay paru koji žele imati dijete
Vidi originalni članak

Zastupnica u predstavničkom tijelu države Utah, lezbijka Christine Johnson (41) odlučila je biti surogat majka djetetu svoje dvojice gay prijatelja. Pristala je na umjetnu oplodnju spermom jednog od njih i objavila kako je trudna četiri mjeseca. Njihovo dijete nosi bez naknade iako se za taj čin plaća oko pola milijuna kuna. Država Utah ne priznaje homoseksualne brakove i ne dopušta posvajanje djece. Christine ima kćer (17) iz dvogodišnjeg braka. Smatra da će gay par kojem nosi dijete biti prekrasni roditelji. Njihov identitet nije poznat. Par se vjenčao u Kaliforniji gdje su homoseksualni brakovi legalni, piše Herald.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • mmirka 12.01.2010.

    oollino zar je normalno da uzimaš negativan primjer obitelji?? smatram da je još uvijek većina normalnih obtielji u kojima otac nije kurvar ,a majka patnica. naravno da bi djeca trebala živjeti u normalnom braku jer učiš i od majke i od oca,a ne znam što bi dijete naučilo od dva pedera.. da je Bog htio da imaju djecu sigurno bi im to omogučio priodnim putem.

  • bluesky 11.01.2010.

    po minusima pretpostavljam da je večina komentatora na ovom portalu peder ili lezbača.vi koj to podržavate da su vaši očevi bili pederi ili majke lezbače mislite li da bi po duhu svetom došli na ovaj svijet?

  • shorty 11.01.2010.

    a šta s onim obiteljima gdje djeca imaju samo mamu ili tatu? hoćete reći da to nije obitelj? nemojte se prekenjavati tu nego bolje odgajajte svoje dijete da ne bude poslije zlostavljalo neko drugo dijete koje nije po \"šablonama\"!!! svijet se mijenja!! shvatite to! i nemojte crkvu tu miješati jer u crkvi ima takvih gadosti da nije za povjerovati!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare