To je to što me zanima!

Političarka u uredima stranke snimala sado-mazo filmove

Michelle Gent snimala je filmove u kojima su najčešći rekviziti bili bičevi, noževi i odjeća od lateksa. Filmovi se bez ikakvih problema mogu kupiti na internetu
Vidi originalni članak

Michelle Gent , političarka i bivša vijećnica liberalno demokratske stranke u Ashfieldu svoje je filmove snimala u stranačkim prostorijama u kojima su se održavale i audicije.

U jednom od filmova, piše Mirror , Michelle svojoj 'žrtvi' drži nož na vratnim žilama, a u drugom obučena u lateks 'ubija' muškarca nad kojim se onda iživljava.

' Uspon Četvrtog Reicha ' i ' Egzorcističke Kronike ' samo su neki od maštovito nazvanih filmova koje je Michelle Gent i režirala i producirala.

Sebe na svojoj Facebook stranici opisuje kao 'autoricu, scenaristicu i filmsku producenticu', a u jednom intervjuu navodi kako je ona 'pisac, supruga, majka dvoje djece te baka jednom unuku, bivša izbacivačica, bajkerica, ljubiteljica kick boxinga i stvari koje djevojke obično ne rade'. Sugestivno, nema što.

Glasnogovornik stranke izjavio je da vlasti stranke nisu bila svjesne da su se filmovi snimali u stranačkim prostorijama, no priznao je da su se tamo održavale audicije. Uz to, stranka tvrdi da se ne radi o sado-mazo filmovima, već o ' komercijalno dostupnim hororcima .'

To je, čini se, istinito, barem do određene mjere, s obzirom da se traileri za neke njene filmove mogu vidjeti i na YouTubeu. Međutim, fotografije sa setova zaista upućuju na sado-mazo elemente.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • acinhoo 08.04.2015.

    zasto toga nema u hrvatskoj?zato sto ih je 90% u rementincu,a ostalih 10% njih pripada gay populaciji..

  • acinhoo 08.04.2015.

    ova nikako nije nevina..sigurno..:-))

  • 07.04.2015.

    Dokoni i dekadentni Zapad više ne zna kud bi od obijesti, viška vremena i novaca!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare