To je to što me zanima!

Politički vrh u Sinju: Dolaze i generali Markač i Gotovina

Na 298. Sinjsku alku dolazak su najavili predsjednik Ivo Josipović, predsjednik Sabora Josip Leko, šestero ministara, te 12 veleposlanika ili njihovih predstavnika
Vidi originalni članak

Na 298. Sinjsku alku dolazak su najavili predsjednik Ivo Josipović, predsjednik Sabora Josip Leko, šestero ministara, te 12 veleposlanika ili predstavnika veleposlanstava u Hrvatskoj, piše Večernji list.

Osim njih u nedjelju će u Sinj doći i generali Ante Gotovina i Mladen Markač kojima će na prijamu u Alkarskim dvorima uručiti povelje počasnih članova Viteškog alkarskog društva, kao i počasnih građana grada Sinja. 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Yelow MILF 04.08.2013.

    Kako ono ide , U SRIDU

  • CroatianVacations 04.08.2013.

    Nakon Sinjske alke, nek dođu u Umag, gdje se jučer u tišini, u jeku turističke sezone, zatvorio Hotel Adriatic. Zadnje turiste su prebacili u druga dva hotela (koji su očito isto prazni), Slovaci koji su zadnji izašli iz hotela i odlazili su rekli da im je bilo prekasno u hotelu, ali da ne znaju jel će moći i dalje dolaziti u Hrvatsku, jer hrvatski hoteli postaju preskupi za njih! (a i za Hrvate).

  • duje912 03.08.2013.

    joj neeee...evo opet alka...saće pet dana trubit ko je došo - ko nije, koliko bodiva je dobio ovaj - koliko onaj...jel trebo i Tomson bit tamo....joooooj!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare