To je to što me zanima!

Poljoprivrednik Tomislav: Kad bih bar zadnje dvije junice mogao spasiti, da se bar vrate

Tomislavu Žbanu pobjeglo je šest junica, a dvije su lovci već ustrijelili. Sada po cijele dane po šumi traže preostale dvije kravice te se nada da bi mogle doći negdje na otvoreno gdje bi ih bilo lakše uloviti
Vidi originalni članak

U ponedjeljak ujutro sam otišao do šume i okolnih polja gdje se sakrivaju dvije od preostalih šest junica koje su pobjegle iz boksa prije tjedan dana, ali ih nisam vidio nikakve tragove – kazao nam je 25-godišnji Tomislav Žban iz Male Pisanice. Prije dva dana su vidjeli jednu junicu na izlasku iz šume, a druga je bila u polju kukuruza. Tomislav, nam je rekao da će ih ostaviti još dva dana nadajući se kako će se junice pojaviti na otvorenom kako bi ih možda mogli uloviti, jer prevelika je šteta da dožive sudbinu četiri junice koje su prije nekoliko dana lovci ubili.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 2

  • Spužva_Bob_Skockani 04.09.2023.

    Eto vam seoske idile i život van grada. Neprocjenjivo. Tvornica pod vedrim nebom. I sad još ni stoku ne možeš pripaziti da ne bježi. Ko to može platiti.

  • Besmislice_1 04.09.2023.

    Lovci ubijaju ljudima krave, a divlje svinje rade štetu na sve strane i ništa. Mom su starom ove godine uzrovale cijelo polje, nekim susjedima također. A naši pošteni pijani lovci samo krave valjda preko nišana mogu vidjet, svinje su im premale.

Komentiraj...
Vidi sve komentare