To je to što me zanima!

Poljski znanstvenik proučavao Jožu Manolića: 'Dokazao sam da je on rekorder svih Slavena'

Mediteranska prehrana, koju je gospodin Manolić konzumirao cijeloga života, zasigurno je dobra za zdravlje, a i vrlo ukusna zbog čega je i sve popularnija u Poljskoj, kaže nam poljski znanstvenik
Vidi originalni članak

Na monografiji "Život Poljaka i ostalih stanovnika zemalja slavenskih naroda. Trenutna situacija u povijesnoj perspektivi", radio sam dvije godine. Glavna ideja mog rada bila je usporediti Poljsku s drugim zemljama, koje imaju isto etničko podrijetlo. Prema prikupljenim informacijama vaš nekadašnji premijer Josip Manolić trenutno je najdugovječniji slavenski elitni političar uključujući premijere, potpredsjednike vlada, predsjednike, predsjednike domova i slično koji su bili aktivni od 20 stoljeća do danas. Tako se i našao u mojoj knjizi, kaže nam Witold Śmigielski, ekonomist iz Poljske koji radi kao asistent na prestižnom Sveučilištu u Lodzu gdje drži predavanja iz financija, matematike, statistike, društvenih istraživanja ili evaluacije programa EU.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 3

  • balki balki 10.04.2022.

    Njemu je napravljena full sekvenca genoma. Jednog dana kad tehnologija doraste izazovu moć ce napraviti jozinog klona;-)

  • balki balki 10.04.2022.

    Tko zna sta je sve Joza radio dok je bio u tajnoj sluzbi.

  • ante-portas 09.04.2022.

    Ako ikad umre, Joza ce uci u udzbenike.

Komentiraj...
Vidi sve komentare